НовиниКриміналАтестаційна комісія в Черкасах перенесла розгляд справи адвоката-рейдера Балакіна

Атестаційна комісія в Черкасах перенесла розгляд справи адвоката-рейдера Балакіна

-

- Advertisment -

У Черкасах відбулося засідання дисциплінарної палати Кваліфікайно-дисциплінарної комісії адвокатури Черкаської області щодо позбавлення статусу адвоката Євгенія Балакіна, який підозрюється в участі у рейдерському захопленні «Сємок».

На думку працівників підприємства, які приїхали на мирний пікет комісії, адвокат Балакін сприяє рейдерському захопленню підприємства та розповсюджує недостовірні дані щодо діяльності заводу.

«Ми приїхали, щоб досягти справедливості, щоб адвокат Балакін не намагався відстоювати свої інтереси, а думав про працівників підприємства. Нам не потрібні рейдерські захоплення, ми хочемо спокійно працювати і заробляти гроші для своїх родин, натомість Балакін робить все, щоб позбавити нас роботи», – прокоментував голова робітничого колективу.

Члени комісії побачили в діях адвоката Євгена Балакіна порушення і прийняли рішення рішення щодо відкриття провадження за дисциплінарною скаргою. Наступне засідання призначили на 26 лютого. Нагадаємо, в ході журналістського розслідування було зафіксовано провокацію проти найбільшого виробника снеків «Сємкі» з метою рейдерського захоплення підприємства.

Адвокат Балакін пропонував грошову винагороду в 500 грн за підпис під зверненням до ОП, ОГПУ, КМУ та СБУ про те, що підписант наче є незаконно звільненим працівником ТОВ «Волана».

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині судитимуть водія, який пропонував хабар поліцейським

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт проти жителя міста Черкаси, який запропонував неправомірну вигоду працівникам поліції. Про це повідомляє...

На Черкащині рятувальники зводять укріплювальні дамби

У зоні підтоплення та на понижених прирічкових територіях Черкаської області рятувальники вживають превентивних заходів для запобігання погіршенню ситуації. Про...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x