НовиниЧеркащина"Архітектурний" департамент Черкаської ОДА – з новим очільником (Фото)

"Архітектурний" департамент Черкаської ОДА – з новим очільником (Фото)

-

- Advertisment -

Департамент містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства Черкаської ОДА очолив Роман Бохін. 

До своїх обов’язків новоспечений керівник приступив 8 січня, інформує пресслужба ОДА.

Після проходження спеціальної перевірки та погодження з Міністерством розвитку громад і територій Роман Бохін призначений директором Департаменту містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства Черкаської ОДА.

Зазначимо, конкурс на заміщення вакантної посади директора Департаменту містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства Черкаської ОДА був оголошений 13 листопада 2019-го року.

Загалом у конкурсі взяли участь 4 кандидати. Як результат – комісія запропонувала голові ОДА 2 кандидатури – Романа Степановича Бохіна та Олексія Володимировича Невесенка. 

Після співбесіди голова облдержадміністрації визначив Романа Бохіна переможцем конкурсу. Невесенко був зарахований до кадрового резерву. 

У своїй декларації Роман Бохін вказує готівку в розмірі 3400 доларів та 215000 гривень. На банківському рахунку зберігається 173 гривні. Також Бохін задекларував 147214 гривень зарплатні, будучи на посаді директора КП "Капітальне будівництво міста Миколаєва".

Довідково: 

Роман Степанович Бохін має диплом магістра  з господарсько-правової діяльності Львівської комерційної академії. Загальний досвід роботи – 9 років. Попередньо обіймав посади першого заступника генерального директора ДП "Дирекція з капітального будівництва і реконструкції Міжнародного аеропорту "Донецьк". Із 2014-го року був заступником директора Департаменту інвестиційної діяльності, майнових відносин та акціонерного капіталу НАК "Надра України". Із 2017-го – очолював  КП Миколаївської міської ради "Капітальне будівництво міста Миколаєва". 

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаські депутати збираються "подарувати" батькові фейкового "Слуги народу" два сміттєвози.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x