додому Новини Архітектором-хабарником виявився люстрований яйцями тальнівчанин

Архітектором-хабарником виявився люстрований яйцями тальнівчанин

0

24 квітня за хабарництвом затримали завідувача сектору архітектури та містобудування однієї з районних державних адміністрацій області. Ним виявився Микола Щербатий із Тального, пише gazeta.ua.

Нагадаємо, у лютому активіст ВО "Свободи" Петро Шандиба "люстрував" районного архітектора Миколу Щербатого, обсипавши борошном та розбивши об нього десяток яєць. За словами очільника Тальнівської районної організації "Свобода" Миколи Каплюченка, Шандиба "зірвався" через численні скарги від людей на діяльність чиновника. Тоді "розлючений" активіст за хуліганські дії заплатив незначний штраф.

Посадовець вимагав від підприємця неправомірну вигоду у сумі 15 тис грн. За ці кошти він обіцяв виготовити, підписати та видати містобудівні умови та обмеження забудови ділянки під будівництво критого ринку.

За цим фактом розслідується кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання службовою особою неправомірної вигоди).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version