додому Новини Черкаси Арбітри, судді та статисти: Федерація баскетболу Черкащини розширює штат

Арбітри, судді та статисти: Федерація баскетболу Черкащини розширює штат

0
Черкаські Мавпи
mavpabasket.com

Федерація баскетболу Черкаської області розширює свій штат. Оголошено набір баскетбольних арбітрів, суддів-секретарів та статистів.

Про це повідомляє пресслужба «Черкаських Мавп».

Цьогоріч баскетбольних матчів у Черкасах буде багато, традиційно в обласному центрі проходять чимало змагань. Окрім Суперліги та Вищої ліги проходять змагання ВЮБЛ, аматорський чемпіонат Черкас та інші турніру. Відповідно, Федерація готова розширити кількість свого персоналу, який має обслуговувати усі матчі.

Черкаські Мавпи
mavpabasket.com

Усі охочі зможуть пройти курси та навчання, щоб вже у новому сезоні працювати під час матчів дитячої ліги, а згодом спробувати себе і на матчах професіоналів.

«Цьогоріч кількість баскетбольних змагань у Черкасах буде ще більшою, ніж зазвичай. Відповідно, нам потрібно більше людей – арбітрів, секретарів та статистів. Ми завжди проводимо курси та навчання для охочих стати суддею, проводимо тести для отримання ліцензій. Ті, хто отримують ліцензію у свій перший рік, вже одразу зможуть обслуговувати змагання ВЮБЛ. База для навчання у нас наявна. Запрошуємо всіх, кому цікава ця робота. Розуміння баскетболу, досвід гри – все це буде лише плюсом. А головне – бажання навчатися та дізнаватися щось нове»,– зазначає Євгеній Нагорний, говорить арбітр ФІБА, регіональний інструктор технічної комісії Федерації баскетболу України.

Усі деталі можна отримати по вказаному номеру: (095) 339 66 75 Євгеній Нагорний.

Як повідомляла vikka.ua, «Черкаські Мавпи» виступлять на Кубку Авантажу в Харкові.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version