додому Новини Освіта Аратанія, Кабака: що приховують дивні позначки на Googlе-мапі Черкас

Аратанія, Кабака: що приховують дивні позначки на Googlе-мапі Черкас

0

Пагорб Романтік, Аратанія, Кабака, Пятачок. Такі незвичні позначки залишені на Googlе-мапі Черкас. Зазвичай ми звикли бачити позначки, які вказують місце розташування комерційних об’єктів або ж географічні чи топографічні назви. Проте деякі черкащани відмітили зовсім інші речі.

Після початку повномасштабної війни Googlе заборонив відмічати і редагувати мітки. Тому ще досі на електронній карті Черкас можна зустріти позначки на кшталт «Кладовище бабусі», «Будинок мами» тощо.

Пагорб Дики Романтик

Ймовірно, що малося на увазі Пагорб дикий романтик. Розташований він у Соснівці, неподалік вулиці Підгірної. Це та частина Соснівки, де люблять збиратися черкащани, відпочивати, насолоджуватися краєвидами і смажити шашлик.  Мітка має з десяток фотографій з відпочинку компаній.

Ромашкове поле

Позначка виводить нас на ромашкове поле. Воно знаходиться у лісі неподалік «Дахнівської Січі». На карті всього одна фотографія.

Пляж пятачок

Це відомий у Черкасах  пляж на пірсі. Він має невеличку площу. Там дуже полюбляють відпочивати черкащани. Позначка була поставлена понад 5 років тому. Пляж має ку по відгуках.

Артанія

Туристична зона, що згідно карти, розташована в Соснівці

Нудистський пляж

Відмітка веде нас на косу, що  мікрорайоні Митниця. Сам пляж розташований на острові. Позначка має кілька фото, але без людей на пляжі. «Невеличкий пляж, розташований на косі, далеко від звичайного пляжу. Добиратися треба по заростях. Берег нормальний, не глибоко. Питну воду треба брати з собою, бо далеко за нею ходити. Тусується, в основному, своя група відпочивальників. Знайти не місцевому важко», – зазначив Василь Кушнір у коментарях.

Кабака

Байк-парк Кабака. Розташований в Соснівці, неподалік так званої дачі Андреєва. Молодь облаштувала тут треки для їзди велосипедами. Назвали місцину Кабака і зробили відмітку на мапі.

Читайте також на сайті vikka.ua

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version