додому Новини Черкащина Апеляція не допомогла: уманському державному зраднику залиши покарання

Апеляція не допомогла: уманському державному зраднику залиши покарання

0
грати ізолятор кримінал тюрма

Прокурори відстояли в суді апеляційний вирок стосовно уманчанина, який обвинувачувався у вчиненні державної зради. Про це повідомяють у Черкаській обласній прокуратурі. 

грати ізолятор кримінал тюрма

Судом першої інстанції установлено, що житель Уманщини, усвідомлюючи високий суспільно небезпечний характер своїх дій та передбачаючи настання суспільно небезпечних наслідків, за завданням представника розвідувального органу Російської Федерації збирав відомості щодо діяльності однієї із військових частин (база зберігання артилерійський боєприпасів), дислокованих на Черкащині.

Вироком Уманського міськрайонного суду Черкаської області від 02.09.2022 вказану особу визнано винною та призначено покарання у вигляді 12 років реального позбавлення волі.

Не погодившись із терміном покарання, сторона захисту оскаржила його в апеляційному порядку. Однак за результатами розгляду апеляційної скарги Черкаський апеляційний суд встановив, що призначене вироком суду першої інстанції покарання відповідає тяжкості вчиненого та залишив його без змін, а скаргу сторони захисту – без задоволення.

Читайте також:

Засуджено неповнолітнього місцевого жителя, який скоїв крадіжку в умовах воєнного стану в особи похилого віку.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version