НовиниБезпека«Антивідключні» петиції: сайт міськради Черкас завалили проханнями

«Антивідключні» петиції: сайт міськради Черкас завалили проханнями

-

- Advertisment -

На сайті Черкаської міської ради зареєстровані чотири петиції, які стосуються відключень світла або справедливого розподілення електроенергії. Щоб петицію розглядали міські депутати, вони мають набрати не менше 500 підписів протягом місяця.

Загалом на сайті зареєстровано чотири «антивідключні» петиції. Перша стосується не відключення будинків, в яких  встановлене електроопалення. «В зимову пору при мінусовій температурі такі будинки стають непридатними для життя через відсутність тепла, води(само собою) та проблемами з каналізацією!», –  зазначено в тексті петиції. Нині це прохання вже набрало необхідну кількість голосів. Тому, ймовірно, що цю петицію розглядатимуть в міській раді.

В другій петиції черкащанка Христина Маковій вимагає «вимикати світло за графіком для всіх будинків». За її словами, є кілька районів у Черкасах, де взагалі не виключають електрику і там нема жодних стратегічних об’єктів. Поки що петиція активна. Вона вже набрала понад 100 голосів.

Дві інші петиції стосуються приватного бізнесу. Автори просять дати електроенергію спортивному клубу «Спортлайф», який розташований у двох різних мікрорайонах – на Митниці та в Південно-Західному районі. Мовляв, це єдині басейни в Черкасах, де можуть займатися люди, зокрема діти. Нині ці петиції активно набирають голоси.

Читайте також на сайті vikka.ua

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x