НовиниЧеркасиАнонс баблів: «Черкаські Мавпи-Дніпро» вирушають до Южного, «Венето-Черкаси» вдома...

Анонс баблів: «Черкаські Мавпи-Дніпро» вирушають до Южного, «Венето-Черкаси» вдома проведуть перші матчі 2024 року

-

- Advertisment -

Команди нашого клубу продовжують свій шлях до успіху на баскетбольній арені черговими баблами регулярних чемпіонатів. Венетівці відіграють тур вдома, а Мавпи на виїзді, інформує сайт Черкаських Мавп.

Цей тиждень обіцяє бути напруженим для нашої жіночої команди «Збірної Черкаської обл.-Венето-Черкаси». Венетівці готуються  прийняти виклик від трьох сильних суперників. Три домашні матчі очікують на нашу команду.

Анекта ігор: 

Вища Жіноча Ліга. Черкаси

2 лютого, 17:30

«Венето-Черкаси» – «Полтава-Баскет-СумДПУ»

Турнірне становище: 12-9 – 4 місце, 11-10 – 5 місце

Онлайн: YouTube MavpaBasket

У першому зіткненні «Венето-Черкаси» зійдуться з командою «ДЮСШ-УГСП-Переяслав». Колективи вже встигли зіграти дві гри в цьому сезоні, і наші гравчині показали себе з найкращого боку. Попередні перемоги надають впевненості у своїх силах, тож черкащанки готові вирушити до наступного успішного поєдинку.

3 лютого, 14:30

«Венето-Черкаси» – «ДЮСШ-УГСП-Переяслав»

Турнірне становище: 12-9 – 4 місце, 11-10 – 5 місце

Онлайн: YouTube MavpaBasket

Наступним суперником стане «Полтава-Баскет-СумДПУ», яка наразі посідає друге місце у турнірній таблиці. Хоча наші зустрічі з цим колективом в цьому сезоні були випробуваннями і ми двічі зазнали поразки, але ми готові до виклику та віримо у свої можливості. Підопічним Наталії Євтушевської доведеться ретельно  працювати над кожним елементом гри, щоб забезпечити собі перемогу.

4 лютого, 09:00

«Венето-Черкаси» – «ХАІ»

Турнірне становище: 12-9 – 4 місце, 11-10 – 5 місце

Онлайн: YouTube MavpaBasket

Завершить бабл гра з командою «ХАІ». Незважаючи на те, що наші дівчата зуміли перемогти їх у минулих зустрічах, ми розуміємо, що кожен новий матч – це новий виклик. Будемо готуватися до гри з урахуванням особливостей суперника і покладемо всі сили на те, щоб завершити бабл на високій ноті.

Вже на прикінці цього тижня «Черкаські Мавпи-Дніпро» відправляються до Южного, де в понеділок, 5 лютого стартує черговий бабл Суперліги Favbet. Команду Артема Сліпенчука очікують зустрічі з «Київ-Баскет», «БІПА-Одеса» та «Старий Луцьк-Університет».

Анекта ігор: 

Суперліга Favbet. Южне, ФСК «Олімп»

5 лютого, 15:00

«Черкаські Мавпи-Дніпро» – «Київ-Баскет»

Турнірне становище: 12-9 – 4 місце, 11-10 – 5 місце

Онлайн: YouTube ФБУ, XSPORT

Першим супротивником якому доведеться протистояти Мавпам в черговому баблі Суперліги є  сусід по турнірній таблиці «Київ-Баскет».  В серії сезонних зустрічей з столичною командою маємо рахунок 1:1.

У підопічнийх Дмитра Забірченка після черкаського баблу серія з двох перемог, загалом команда в цьому сезоні здобувала перемогу 11 раз і зазнавала поразки 10. Черкасці мають на одну перемогу більше при рівній кількості зіграних матчів, проте помаранчевочорні вкрай вмотивовані на перемогу після болючої поразки в матчі проти БК «Рівне».

 

6 лютого, 18:00

«Черкаські Мавпи-Дніпро» – «БІПА-Одеса»

Турнірне становище: 12-9 – 4 місце, 6-14 – 9 місце

Онлайн: YouTube ФБУ, XSPORT

Ще один супротивник черкасців у цьому баблі, господарі майданчику,  «БІПА-Одеса».

Одесити в цьому сезоні жодного разу не перемагали в матчах з «Черкаськими Мавпами-Дніпро». Протистояння цих колективів завжди видовищні та нервові, в першій зустрічі в цьому сезоні черкасці здобули перемогу з мінімальною перевагою при рахунку 75:74. Друга гра була більш результативною, 64:81 на користь Мавп. Тож попри те, що Черкаські Мавпи виглядають фаворитом зустрічі, БІПА здатна показати справжню боротьбу на домашньому майданчику. Цей матч обіцяє бути захоплюючим і напруженим, а вболівальники точно не залишаться байдужими до гри своєї улюбленої команди.

7 лютого, 12:00

«Черкаські Мавпи-Дніпро» – «Старий Луцьк-Університет»

Турнірне становище: 12-9 – 4 місце, 7-14 – 8 місце

Онлайн: YouTube ФБУ, XSPORT

«Старий Луцьк-Університет» – останнє випробування для черкаської команди на цьому баблі.

Підопічні Дмитра Чайковського наразі мають негативний баланс перемог та поразок і розташовуються на 8 сходинці турнірної таблиці. Однак цей колектив має великі амбіції, а новачки клубу, Олександр Кольченко та Дмитро Липовцев задають нового темпу команді.

«Черкаські Мавпи-Дніпро» двічі в цьому сезоні впевнено перемагали лучан. Для Мавп це важлива зустріч, адже їм необхідно показати свою найкращу гру та здобути перемогу. Тож, з нетерпінням чекаємо на захопливий поєдинок!

 

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
1 Коментар
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
ШАРА
ШАРА
5 місяців тому

АНЕКТА .ю.НА КАКОМ ЯЗЫКЕ ????????

Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

1
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x