додому Новини Черкаси Англієць Брюс привіз до Черкас допомогу для військових (ВІДЕО)

Англієць Брюс привіз до Черкас допомогу для військових (ВІДЕО)

0

Англієць Брюс вже не вперше здолав більше 3000 тисяч кілометрів і приїхав до Черкас. Прибув сюди із важливою місією. Він привіз до Центру допомоги армії 2 автомобілі для військових. Всередині цих авто енергетичні напої. Більше 300 бляшанок передав Брюсу його німецький товариш Майкл.

« 2 транспортні засоби прибули з Великобританії, від місцевого до мене, з району Брістоля. А потім хлопець із волонтерського центру (щось на кшталт складу в Келні в Німеччині), якого я зустрів, пожертвував енергетичні напої. Він також їздить в Україну з медичною допомогою для лікарень, їжею та іншими пожертвами» , – розповідає Брюс Алан Барроу.

Брюс не вперше допомагає українцям. Англієць розповів, що після 24 лютого британці зібрали багато допомоги для українців. У березні він поїхав до Румунії з цим гуманітарним вантажем для біженців. Там й познайомився із німцем Майклом.

«Ми їхали до кордону з Румунії, румунсько-українського кордону, і довго їздили по Європі. І тоді ми пожертвували всю християнську благодійність, її роздали по Україні. Це було в березні, а потім я приїхав сюди в липні і допоміг Олегу, підготував авто для військових», – додає Брюс.

Центр допомоги армії постійно поставляє автомобілі на фронт. Тому волонтери кажуть, що ця допомога від англійця дуже важлива.

Голова Центру допомоги армії Оксана Циганок розповідає: «Сьогодні на війні виграє той, хто мобільшніший і той, хто швидкісний. Для цього потрібно дуже багато автомобілів. За цей період ми передали багато повноприводних автомобілів передали на фронт для різних завдань. Наприклад, як для перевезення особового складу, так і для вивезення поранених, для вивезення снарядів».

YouTube video player

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version