додому Новини Андрій Дикун таки балотуватиметься по 200-му округу

Андрій Дикун таки балотуватиметься по 200-му округу

0

Увечері в понеділок Вищий адміністративний суд поставив крапку у спорі між ЦВК і уманчанином, заступником Міністра аграрної політики та продовольства Андрієм Дикуном. Рішенням суду йому дозволено балотуватися по 200-му виборчому округу. Про це повідомляє сайт "Вечірня Умань".

Як інформує видання, Андрій Дикун став чи не єдиним кандидатом на окрузі № 200, якого відмовилися реєструвати в ЦВК. Хоча в цей же час по всій Україні було зареєстровано цілу армію Дарт Вейдерів, Спайдерменів, колишніх регіоналів та відвертих сепаратистів. Чому так сталося невідомо.

Представники ЦВК на першому суді не з’явилися. Тож почути їхню думку та обґрунтування не вдалося. Проте щойно суд суд вирішив скасувати постанову ЦВК та зобов’язав зареєструвати Андрія Дикуна як кандидата в народні депутати, була подана апеляція.

– На мою думку це була спроба недопустити мене до виборів, – розповів Андрій Дикун. – За часів Януковича легше було зареєструватися кандидатом, ніж сьогодні. Але ми перемогли чиновників і готові виправдати довіру уманчан – перемогти на виборах.

Довідка: Андрій Дикун на минулих виборах до парламенту по округу №200 став четвертим по симпатіях жителів округу – після Миколи Наконечного і Максима Полякова. На цих виборах між ним і головним конкурентом Антоном Яценко не залишилося нікого з місцевих – Наконечний загинув, Поляков нині у списку партії Народний Фронт. Від партії Президента в Умані балотується Віталій Чудновський, що на минулих виборах балотувався у Білій Церкві.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version