НовиниЧеркащинаАнатолій Бондаренко втік з прямого ефіру політичного шоу, бо...

Анатолій Бондаренко втік з прямого ефіру політичного шоу, бо йому треба працювати в Черкасах (Відео)

-

- Advertisment -

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко вирішив не продовжувати діалог з іншими запрошеними на ефір програми "Свобода слова" на телеканалі ICTV. Після свого виступу він покинув студію. Заявивши, що йому пора працювати в Черкасах. Зазначимо, час виходу в ефір "Свободи слова" – 22:30, а виступ Бондаренка відбувався вже близько півночі. 

Запросивши Анатолія Бондаренка до мікрофону, ведучий програми Вадим Карп’як нагадав очільнику Черкас, що на початку карантину саме він був одним із його прихильників у жорсткому варіанті.

"Є ваша цитата від 14 березня, на початку епідемії, ви тоді звертались до правоохоронців з приводу карантинних обмежень з такими словами: "Я просив би вас жорсткіше діяти в даній ситуації, тому що та демократія, яка відбувається зараз, ні до чого хорошого не призведе". Але ви і черкаська міська влада на свій власний ризик послабили умови карантину і зробили це 1 травня. Тобто якраз перед святами, коли на думку МОЗ найбільший ризик для спалаху коронавірусу", – звернувся ведучий.

І зазначив: частина політичних оглядачів, які слідкують за ситуацією, вважають, що черкаський мер разом з командою діяли не стільки з економічних мотивів, скільки з політичних напередодні виборів до міських органів влади, які заплановані в Україні на жовтень 2020 року.

У відповідь міський голова згадав подвійні стандарти, які, мовляв, діють в Україні і похвалився безкоштовними обідами, які готують в Черкасах за рахунок волонтерів та меценатів від бізнесу. На чітке питання про причини, чому міська влада пішла на відкритий конфлікт з центральною, відповів:

"Я думав, що за два місяці ми зрозуміємо, що отримає громадянин, який захворів на коронавірус, що отримає пенсіонер, що отримає безробітний, який залишився без роботи… Я сказав те, що хоче почути країна, від імені міських голів".

Однак сказати, від імені яких конкретно міських голів говорив, Анатолій Бондаренко не встиг. Бо, каже, в Черкасах його чекає купа справ.

"Я не хочу тратити ні свій дорогоцінний час, ні ваш. В мене багато роботи в Черкасах… Я дякую вам за запрошення і я думаю, що я поїхав у Черкаси працювати", – відповів на питання ведучого Бондаренко і покинув студію. Перед тим, щоправда, звинуватив голову Черкаської ОДА Романа Боднар в тому, що, мовляв, в особистій розмові той закидав йому, що "справи давно зшиті".

Попри те, що присутні нардепи, і не лише від владної партії, і очільник Черкащини були готові до продовження діалогу і збирались поставити кілька питань черкаському меру.

"Обіцянка Черкаського міського голови "чинити опір" завершилася втечею з нашого спільного прямого ефіру, – написав згодом у своєму Facebook Роман Боднар. – Шкода. При тому, що практично весь день він "працював" на каналах. І лише о 23.50 згадав, що поспішає в Черкаси, очевидно, для того, щоб знову піти у відпустку".

Нагадаємо, з 23 квітня міський голова Черкас офіційно перебуває у відпустці за власний рахунок.

ЯК раніше повідомляв сайт vikka.ua, напередодні прихильники міського голови Анатолія Бондаренка поскандалили через його ж піар.

 

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Смілянина підозрюють у смертельному побитті батька свого знайомого

Смілянину повідомили про підозру в скоєнні нападу на батька свого знайомого, що призвело до його смерті. Про це повідомляє...

В Умані на єврейській будівлі намалювали свастику: зловмисник потрапив на камеру

У єврейському кварталі міста Умань, що в Черкаській області, зафіксовано випадок антисемітизму та агресії проти правоохоронних органів. Про це...

Цікаве:

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...

Як розвиток військових технологій в Україні допоможе перемогти агресора

Сергій Токарєв розповів, чому потрібно швидко розвивати Military Tech...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x