додому Новини Черкаси Американський лідер «Черкаських Мавп» провів захопливу подорож Україною

Американський лідер «Черкаських Мавп» провів захопливу подорож Україною

0

Лідер «Черкаських Мавп» останніх двох сезонів Діон Райт після завершення чемпіонату 2020/21 не квапився повертатися до США. Американський форвард вирішив провести певний час в Україні і відвідав низку місць. Про це Діон мріяв ще після першого сезону, але йому в цьому завадила пандемія коронавірусу. Зараз же Райт зібрався і втілив свої плани та мрії.

Про це повідомляє пресслужба «Черкаських Мавп».

Діон у своєму блозі спершу розповів про життя у Черкасах. Баскетболіст показав свій побут та провів невеличку екскурсію домом, районом та в цілому містом.

Протягом кількох тижнів після сезону Діон здійснив подорож Україною. Баскетболіст завітав до Южного, де проживає інший гравець «Мавп» – Сергій Попов. Український захисник показав американцеві хороші місця, повів свого одноклубника на риболовлю. Згодом Діон відвідав Одесу, Львів та побував на Рівненщині.

«Я хотів поїхати і побачити Тунель кохання. Мені про це сказав друг у США. Говорив, якщо я повернуся в Україну – слід відвідати Тунель кохання. Я гарно провів тут час, люблю відкривати для себе нові місця, пізнавати щось нове», – говорить Діон Райт.

Тунель кохання знаходиться у містечку Клевань, що на Рівненщині. Щоб відвідати це місце Діон подолав понад 500 кілометрів.

«Я їздив до Одеси і Львова, також відвідав Тунель кохання. Я чув про ці місця, коли жив в Україні, тому хотів побачити на власні очі. Одеса досить приємне місто, знаходиться прямо біля моря. Клевань теж класне місце. Тунель кохання мене вразив. Це місце наскільки зелене і надзвичайне, часом я відчував себе немов у всесвіті «Аліси у країні чудес», – поділився враженнями від поїздки Діон.

YouTube video player

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині встановили рекорд України зі скандинавської ходьби.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version