додому Новини Черкащина "Акумуляторних" крадіїв із Черкащини спіймали в сусідній області

"Акумуляторних" крадіїв із Черкащини спіймали в сусідній області

0

Двоє черкащан викрадали запчастини та акумулятори із автівок на Вінничині. Підозрюваним світить позбавлення волі до п'яти років, повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області.

Автомобіль "ВАЗ 2104" синього кольору, який кілька місяців знаходився в орієнтуванні, група реагування патрульної поліції зупинила в місті Гайсин. Машина рухалася із вимкненими фарами, а побачивши поліцейський службовий автомобіль, різко змінила напрямок руху.

Зупинивши автомобіль, поліцейські з’ясували, що керував ним черкащанин, без відповідних документів. У салоні автомобіля, крім водія, знаходився пасажир, а на задньому сидінні лежали акумулятори до вантажівок, походження яких чоловіки пояснити не змогли. У відділі поліції з’ясувалося, що ці акумуляторні батарейні вночі були викрадені.

Правопорушниками виявилися 28 та 29-річні жителі Черкаської області. Один з них має погашену судимість за крадіжки, а інший – за крадіжки та угон автотранспорту. Під час перевірки з’ясувалося, що затримані причетні до близько двох десятків аналогічних злочинів у Гайсинському та Теплицькому районах.

Наразі поліція перевіряє причетність затриманих до вчинення аналогічних злочинів на територіях сусідніх областей.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаському депутату повернули викрадену автівку.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version