додому Новини Черкащина Активних черкаських підлітків запрошують на дводенний інтенсив локальної "Школи успіху"*

Активних черкаських підлітків запрошують на дводенний інтенсив локальної "Школи успіху"*

0

Два дні цікавостей – для найактивніших черкаських підлітків, які вже зараз готові йти до своєї мрії. Таке чекає амбітних місцевих хлопців та дівчат, які стануть учасниками локальної "Школи успіху", що вже дуже скоро пройде в місті. Ту проводить черкаська однадцятикласниця Яна Олексієнко за підтримки Klitschko Foundation. Про особливості "Школи" та як вона змінює молодих людей, Яна розповіла кореспондентам vikka.ua.

Літній освітній проєкт "Школа успіху" вже 9 років поспіль, з 2011-го, втілюється Фондом Кличко. Він дає підліткам можливість не лише з користю провести літо, але й знайти друзів серед ровесників-однодумців, які так само мріють змінювати цей світ. 

"Школа успіху" знайомить українських школярів з прикладами роботи бізнесу, особливостями втілення соціальних та комерційних проєктів, допомагає зробити свідомий вибір свого майбутнього. Під керівництвом менторів вони вчаться працювати в команді, розробляють власні проєкти та пробують презентувати свої ідеї. Усе – крізь призму досвіду відомих бізнесменів та громадських діячів, які охоче дають дітям свої поради. Крім того,за обов’якової підтримки батьків. Перш за все – моральної. Адже ще на етапі підготовки до участі в "Школі" мами і тата юних "шушників" всіляко залучаються до допомоги своїм чадам у виконанні завдань.  

Цьогоріч шалений відбір із двох тисяч охочих стати частиною "Школи успіху" пройшла й учениця 11 класу Червонослобідської школи Яна Олексієнко. Дівчина стала однією із сотні щасливчиків, хто провів цілих 10 днів у вирі "Школи успіху". Лекції, екскурсії, живе спілкування з відомими людьми й справжні, невигадані історії їхнього успіху – час інтенсивну точно був згаяний недарма. Як і кілька місяців відбору й підготовки до проекту. Яна каже, кожне завдання менторів було певним викликом самій собі, які вона приймала і залюбки реалізовувала.

"Коли батьки приїхали на мій випускний зі "Школи успіху", сказали, що 10 днів перебування в тут змінили мене. Я стала іншою. І сама розумію це", – зізнається дівчина.
 

Отриманими знаннями та здобутим досвідом Яна Олексієнко готова ділитись з ровесниками – з такими ж ініціативними й небайдужими підлітками, як сама. Тому вже за кілька тижнів, 12-13 жовтня, проведе в Черкасах дводенний інтенсив локальної "Школи успіху". До участі в ньому запрошує підлітків від 13 до 17 років, однак, переконує, при відборі претендентів звертатиме увагу не стільки на вік, скільки на наполегливість, мотивацію, бажання розвиватись і бачення, як будувати своє майбутнє. Пощастить всього трьом десяткам охочих. 

Учасників інтенсиву "Школи успіху", який пройде в просторі розвитку "City Square" в ТРЦ Хрещатик–Сіті на -2 поверсі, чекає насичена програма. Однак, аби втримати інтригу, ані імен спікерів, ані основних "фішок" "Школи" дівчина поки не розкриває. Каже, тим цікавіше і несподіваніше буде потому.

Обов’язкова умова для участі – заповнення анкети. Поради та інструкцію заповнення анкети юна організаторка дає на своїй сторінці Instagram. Охочі мають поспішати, адже прийом заявок ведеться лише до 7 жовтня. 

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" запрошують уболівальників на представлення оновленої команди.

*На правах реклами

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version