НовиниЧеркащинаАктивних черкаських підлітків запрошують на дводенний інтенсив локальної "Школи...

Активних черкаських підлітків запрошують на дводенний інтенсив локальної "Школи успіху"*

-

- Advertisment -

Два дні цікавостей – для найактивніших черкаських підлітків, які вже зараз готові йти до своєї мрії. Таке чекає амбітних місцевих хлопців та дівчат, які стануть учасниками локальної "Школи успіху", що вже дуже скоро пройде в місті. Ту проводить черкаська однадцятикласниця Яна Олексієнко за підтримки Klitschko Foundation. Про особливості "Школи" та як вона змінює молодих людей, Яна розповіла кореспондентам vikka.ua.

Літній освітній проєкт "Школа успіху" вже 9 років поспіль, з 2011-го, втілюється Фондом Кличко. Він дає підліткам можливість не лише з користю провести літо, але й знайти друзів серед ровесників-однодумців, які так само мріють змінювати цей світ. 

"Школа успіху" знайомить українських школярів з прикладами роботи бізнесу, особливостями втілення соціальних та комерційних проєктів, допомагає зробити свідомий вибір свого майбутнього. Під керівництвом менторів вони вчаться працювати в команді, розробляють власні проєкти та пробують презентувати свої ідеї. Усе – крізь призму досвіду відомих бізнесменів та громадських діячів, які охоче дають дітям свої поради. Крім того,за обов’якової підтримки батьків. Перш за все – моральної. Адже ще на етапі підготовки до участі в "Школі" мами і тата юних "шушників" всіляко залучаються до допомоги своїм чадам у виконанні завдань.  

Цьогоріч шалений відбір із двох тисяч охочих стати частиною "Школи успіху" пройшла й учениця 11 класу Червонослобідської школи Яна Олексієнко. Дівчина стала однією із сотні щасливчиків, хто провів цілих 10 днів у вирі "Школи успіху". Лекції, екскурсії, живе спілкування з відомими людьми й справжні, невигадані історії їхнього успіху – час інтенсивну точно був згаяний недарма. Як і кілька місяців відбору й підготовки до проекту. Яна каже, кожне завдання менторів було певним викликом самій собі, які вона приймала і залюбки реалізовувала.

"Коли батьки приїхали на мій випускний зі "Школи успіху", сказали, що 10 днів перебування в тут змінили мене. Я стала іншою. І сама розумію це", – зізнається дівчина.
 

Отриманими знаннями та здобутим досвідом Яна Олексієнко готова ділитись з ровесниками – з такими ж ініціативними й небайдужими підлітками, як сама. Тому вже за кілька тижнів, 12-13 жовтня, проведе в Черкасах дводенний інтенсив локальної "Школи успіху". До участі в ньому запрошує підлітків від 13 до 17 років, однак, переконує, при відборі претендентів звертатиме увагу не стільки на вік, скільки на наполегливість, мотивацію, бажання розвиватись і бачення, як будувати своє майбутнє. Пощастить всього трьом десяткам охочих. 

Учасників інтенсиву "Школи успіху", який пройде в просторі розвитку "City Square" в ТРЦ Хрещатик–Сіті на -2 поверсі, чекає насичена програма. Однак, аби втримати інтригу, ані імен спікерів, ані основних "фішок" "Школи" дівчина поки не розкриває. Каже, тим цікавіше і несподіваніше буде потому.

Обов’язкова умова для участі – заповнення анкети. Поради та інструкцію заповнення анкети юна організаторка дає на своїй сторінці Instagram. Охочі мають поспішати, адже прийом заявок ведеться лише до 7 жовтня. 

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" запрошують уболівальників на представлення оновленої команди.

*На правах реклами

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Помутніння неба та «брудні дощі»: на Черкащину принесло пил із Сахари

На Черкащині наразі спостерігається помутніння неба та дощі, які можуть забруднити автомобілі та одяг. Це через транспортування пилу з...

На Звенигородщині прощатимуться із загиблим захисником

Сьогодні, 24 квітня, мешканці Звенигородки зберуться, щоб провести в останню путь військового Олега Харитоненка. Про це повідомили у пресслужбі...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x