додому Новини Черкащина Активісти вимагають прибрати дорожній знак, який забороняє в’їзд до черкаської школи (ВІДЕО)

Активісти вимагають прибрати дорожній знак, який забороняє в’їзд до черкаської школи (ВІДЕО)

0

Саморобний знак "В’їзд заборонено", встановлений при в’їзді на територію спортивного ліцею №34, що в мікрорайоні Митниця, обурив місцевих активістів. На їхню думку, адміністрація школи не мала права встановлювати обмежувальний знак без погодження з поліцією, тож вимагають його демонтувати. Про це у Facebook повідомляє активіст Дмитро Захаров.

"Ми спілкувалися з представниками поліції і вони нам повідомили, що знак не зареєстрований, а значить не має юридичної сили і повинен бути демонтований найближчим часом", – зазначив він та додав, що вже звернувся до керівника патрульної поліції Олександра Кокоби з вимогою демонтувати незареєстрований дорожній знак та замінити його на офіційний.

Думки ж містян щодо необхідності обмеження в’їзду на територію школи розділилися.

"Я, як батько, категорично проти будь-яких транспортних засобів на території навчального закладу у зв'язку з тим, що за безпеку моєї дитини несе відповідальність саме цей навчальний заклад", – зазначив Максим Пікульський.

Його підтримав і черкасець Андрій Данилюк.

"Для збереження здоров'я дітей – дуже навіть хороший знак з огляду на те, що директор несе відповідальність за все що відбувається на території", – додав він.

Підтримала директорське рішення про обмеження руху і черкащанка Ліна Гаршина. Мовляв, тепер батьки-"мажори" не будуть під’їжджати за своїми дітьми під самі сходи закладу.

Як повідомляв сайт vikka.ua, стало відомо, як пропускатимуть транспорт через черкаську дамбу.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version