НовиниАктивісти вимагатимуть звільнення чиновника міської ради

Активісти вимагатимуть звільнення чиновника міської ради

-

- Advertisment -

На засіданні виконкому громадські активісти планують порушити питання щодо службового розслідування та звільнення начальника управління інспектування Черкаської міської ради Олександра Давиденка.

Про це повідомив голова ГО "Народний контроль" Євген Єзик, пише видання "Новини Черкас".

"Я як свідок підписав протокол про незаконний МАФ і запропонував Олександру Давиденку підписати його на подання до виконкому. Однак він відмовився це зробити, мотивуючи тим, що власник не отримав попередження про складання протоколу, тобто не був повідомлений належним чином, – розповів він. – У свою чергу, рішення про знесення незаконного МАФу можна подати на виконком та ухвалити без згоди власника, якщо є підписи свідків. Процедура була повністю дотримана".

За його словами, у п’ятницю від Координаційної ради сил Майдану Черкащини, членом якої є "Народний контроль", він планує подати доручення "розібратися з чиновником". Зокрема, ініціюватиме службове розслідування та його звільнення.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський синоптик спрогнозував погоду на Великдень

Погода травня у місті Черкаси та області вже найближчими днями зміниться: стане більш прохолодною. Про це пише директор Черкаського...

Автівки, мільйонні статки, гроші за кордоном, подарунки: декларації черкаських депутатів від фракції «За Майбутнє»

Елітні автівки, подарунки від батьків, будинки, гаражі і причепи, гроші за кордоном, мільйонні доходи й заощадження задекларували за 2023...

Цікаве:

- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x