додому Новини Черкащина Активісти блокували сесію, вимагаючи звільнити директора "ЧЕЛУАШу" (ФОТО)

Активісти блокували сесію, вимагаючи звільнити директора "ЧЕЛУАШу" (ФОТО)

0

Близько двох десятків активістів 28 грудня блокували трибуну у сесійній залі на початку засідання міськради, передає кореспондент vikka.ua.

Більшість мітингувальників, що прийшли на сесію, – представники ГО "Автоєвросила", які вже приходили на сесії зі своїми вимогами. Серед них – ремонт аварійних ділянок міських доріг.

"Ми не дамо розпочати сесію, доки ви не приймете заяву на звільнення від Олексія Мельника, – звернувся до мера міста Анатолія Бондаренка активіст Олексій Ющенко. – Ми вимагаємо створити комісію і виконати обіцянки щодо перевірки стану люків та їх заміни. Також ми запросили сюди незадоволених перевізників, які закладають дороговартісний ремонт у вартість проїзду, які гроблять свій транспорт, замість того, щоб ви зробили нормальні дороги".

Відповісти на докори активістів вийшов до трибуни очільник "ЧЕЛУАШу" Олексій Мельник.

"Я говорю мовою цифр. Запрошую всіх на підприємство, щоб переконатися в нашій роботі. Ми запровадили екстрену службу 1555, для того щоб оперативно реагувати на проблематику в місті. Протягом жовтня 17 днів ішов дощ, але ми зробили 162 кв. м ямкового ремонту, 340 кв. м заїздів та поворотів, 1057 кв. м тротуарів. Встановили за 3 місяці 154 знаки. Наші люди працюють у вихідні і на свята, і не до п’ятої, а до дев’ятої вечора", – відповів чиновник.

Нагадаємо, раніше Анатолій Бондаренко заявляв, що найбільше із новопризначених ним депутаточиновників задоволений роботою директора КП "ЧЕЛУАШ" Олексія Мельника.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на КП ЧЕЛУАШ запрацювала оперативна служба.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version