НовиниЧеркащинаАеропорту Черкас загрожує закриття, – профспілка

Аеропорту Черкас загрожує закриття, – профспілка

-

- Advertisment -

Через намагання змінити директора обласне комунальне підприємство "Аеропорт Черкаси" може не встигнути отримати сертифікат аеродрому. Про це йдеться у заяві профспілкової організації від імені колективу підприємства.

Профспілка звернулася до обласної ради з вимогою втрутитись у ситуацію, щоб не допустити закриття летовища. До 27 червня 2017 року, у зв’язку з закінченням терміну дії сертифікату аеродрому, підприємство має подати необхідний пакет документів і заявку на сертифікацію за підписом директора Олени Качуріної, посада якої затверджена Державіаслужбою України і яка несе повну відповідальність за сертифікацію.

Нещодавно група депутатів обласної ради ініціювала вибори та змінила директора підприємства. Але цю кандидатуру не затвердила Державіаслужба України, що є необхідним елементом призначення на посаду, а відтак цей кандидат не має права підпису і не може нести відповідальність за сертифікацію.

У профспілці наголошують: через політичні дії окремих політиків підприємство взагалі опинилося під загрозою закриття. Тому колектив просить облраду розслідувати цю ситуацію та передати результати до Національного антикорупційного бюро України з метою визначення корупційної складової деяких депутатів у цьому питанні.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Смілянській спеціалізованій школі-інтернату загрожує закриття.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині горів автомобіль

Вчора, 18 квітня, поблизу села Кобринова Гребля на Звенигородщині виникла пожежа автомобіля "Нива". Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС...

Черкаські патрульні зупинили водія “під кайфом”, у якого не було права кермування 

У Черкасах патрульні виявили водія автомобіля з ознаками наркотичного сп'яніння та без прав кермування. Повідомляє патрульна поліція Черкаської області. Патрулюючи...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x