НовиниЧеркащинаАдвокат Полякова пояснив, чому нардеп відмовляється носити електронний браслет

Адвокат Полякова пояснив, чому нардеп відмовляється носити електронний браслет

-

- Advertisment -

Адвокат Денис Овчаров заявив, що носіння браслета стеження залежить від доброї волі підозрюваного, а якщо НАБУ не згодна, то потрібно вибрати інший запобіжний захід.

Адвокати фігуранта "бурштинової справи", народного депутата Максима Полякова, який підозрюється у хабарництві, повідомили в Нацполіцію, що їхній підзахисний не збирається вдягати і носити електронний браслет стеження. За твердженням адвокатів, це судове рішення виконанню не підлягає "через його неконституційність".

У САП повідомили, що детективи Національного антикорупційного бюро викликали Полякова 22 липня в Нацполіцію Черкаської області – за місцем зазначеного проживання, щоб надіти на нього електронний браслет, але той не прийшов і на зв'язок не виходить.

Сам же Максим Поляков запевняє, що правоохоронні органи ще не робили спроб надіти на нього електронний браслет стеження.

Чому Максим Поляков відмовляється виконати рішення суду, в ефірі радіостанції "Голос Столиці" прокоментував адвокат Денис Овчаров.

– Річ у тому, що немає механізму примусу у вигляді одягання браслета стеження. Тому на сьогоднішній день це право: хочу – одягаю, хочу – не одягаю. Якщо ви не згодні, а НАБУ вважає, що не виконується рішення суду, за це передбачена подальша процедура, в тому числі і клопотання про зміну запобіжного заходу, в тому числі й порушення питання у ВРУ, щоб була знята депутатська недоторканність, і порушувалося питання про інший запобіжний захід.

Як повідомляв сайт vikka.ua, частина міських обранців вимагає скасувати детальний план забудови набережної.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Збитків майже на 100 тис. грн: черкаські патрульні зупинили незаконний вилов риби

Черкаський водний патруль виявив чоловіка, який здійснив незаконний вилов риби. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Черкаської області. Під час...

Продав згорток за 800 гривень: смілянина заарештували за торгівлю психотропами

Правоохоронці затримали та повідомили про підозру смілянину за фактом збуту особливо небезпечної психотропної речовини. Про це повідомляє пресслужба Черкаської...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x