НовиниАдміністратор кафе, в якому прослуховували відвідувачів: "Нічого не знаю"

Адміністратор кафе, в якому прослуховували відвідувачів: "Нічого не знаю"

-

- Advertisment -

Працівники кафе-піцерії "Хрещатик" ані спростовують, ані підтверджують інформацію щодо запису і прослуховування відвідувачів у закладі.

Офіціантка кафе Ірина відмовилася давати коментар з цього приводу, а на прохання журналіста vikka.ua покликати адміністратора відповіла, що її начальниці о 18.30 в закладі вже не має. При цьому Ірина наказала своїм молодшим колегам закрити бейджики з іменами. Персонал закладу запевнив, що про прослуховування клієнтів, візит СБУ до закладу, вилучення засобів стеження та прослуховування їм нічого не відомо. Мовляв, працюють сезонно.

Наступного дня адміністратор була на місці але "через зайнятість" вона не могла вийти у зал закладу та дати коментар. На прохання назначити зручний для неї час зустрічі журналісту відмовили. Несподівано до кафе завітав представник партнерів кафе. Він і викликав адміністратора в зал. Представившись Ольгою Євгеніївною, адміністратор відмовилась називати своє прізвище і заборонила робити запис розмови.

"Я нічого не знаю. Мені зовсім не цікаво щось спростовувати. В пресі, не маючи доказів, написали хтозна що. Тож нехай це коментують ті, хто робив ці заяви", – сказала жінка.

Раніше про те, що в кафе-піцерії "Хрещатик" вели прослуховування відвідувачів писало видання "Кропива".

Як відомо, місяць тому співробітники Служби безпеки України виявили в черкаському ресторані спеціальні технічні засоби для стеження за відвідувачами: міні відеокамеру, закамуфльовану під датчик руху, та чотири приховані мікрофони. Зйомка та запис гостей ресторану велися постійно без жодних попереджуючих повідомлень. 

 
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Освітяни Черкащини провели науковий бульвар (ВІДЕО)

Наука — це цікаво. Під таким гаслом освітяни Черкащини провели науковий бульвар. Організував захід Черкаський обласний інститут післядипломної освіти...

На Черкащині розпочався купальний сезон – Гідрометцентр

Погода Черкащини зупинилася на відмітці «сонячно сухо та комфортно». П’яту добу температурний фон відповідає середині літа, в обідню пору...

Цікаве:

Транспортна Компанія “STATUS TRAVEL” найкращий супутник у ваших подорожах!

“STATUS TRAVEL” займається перевезенням пасажирів та пропонує широкий спектр...

Алергія: розуміння та лікування

Алергія – це одна з найпоширеніших проблем здоров'я, що...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x