НовиниЧеркащинаАбо виконком, або імпічмент: депутати зробили Бондаренку "китайське попередження"

Або виконком, або імпічмент: депутати зробили Бондаренку "китайське попередження"

-

- Advertisment -

Черкаські депутати вважають, що у виконавчому комітеті мають бути представники політичних сил, що присутні у міськраді. Натомість представників від громадськості пропонують долучити до нової громадської ради, яку хочуть утворити. Про це 18 січня на спільній прес-конференції заявили представники чотирьох політичних сил – Партії вільних демократів, "Блоку Петра Порошенка" та "Громадянської позиції", передає кореспондент vikka.ua.

"Той склад виконкому, що був поданий на розгляд сесії, не був узгоджений із депутатами. Були різні пропозиції, але жодного обговорення не відбулося. Міський голова хоче гратися долями людей, подаючи їх на виконком. 22 депутати не підтримуватимуть склад виконкому, поданий Бондаренком, який містить людей на громадських засадах", – зазначив секретар міськради Олександр Радуцький.

На думку лідера "вільних демократів" Олександра Згіблова, у виконкомі мають працювати представники тих політичних сил, які є у міській раді. Адже ті готові узяти на себе відповідальність.

"2 роки тому, коли Бондаренко просив сформувати виконком зі своїх "господарників", ми проголосували за це. Згадайте, скільки проблем вони нам додали, майже довели місто до колапсу", – наголосив він.

Водночас представник "Громадянської позиції" у міськраді Руслан Зоря зауважив: депутатська комісія так і не отримала можливості поспілкуватися із запропонованими Бондаренком кандидатами та поставити їм запитання.

"Якщо за 2-3 тижні Бондаренко не представить новий склад виконкому, то наша депутатська група оголосить меру імпічмент. Це не нормально, що міський голова вже півроку обіцяє містянам новий виконком", – зауважив Зоря.

Зазначимо, напередодні на пленарному засіданні сесії міської ради Ярослав Нищик оголосив, що "Свобода" взагалі за виконком голосувати не буде. За його словами, у новому виконкомі не буде представника від їхньої політичної партії, а тому відповідальність за його дії вони брати на себе не будуть.

Як повідомляв сайт vikka.ua, депутати не ухвалили запропонований Бондаренком "компромісний" склад виконкому.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Квітень 2024: рекордне тепло та несподівані зміни в погоді на Черкащині

Квітень 2024 року став найтеплішим місяцем за останні три десятиріччя, перевищивши кліматичну норму на 3º. Про це повідомляє на...

У Черкасах попрощалися з 29-річним навідником

Черкасці провели в останню путь старшого солдата Артема Гензерського. Воїну було 29 років. Про це повідомляє міський голова Черкас...

Цікаве:

Акумуляторні пилососи: змініть свої звичні поняття про прибирання

Не секрет, що у сучасному світі найважливішим ресурсом є...

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x