Новини83 % жителів Центральної України хочуть виборів до ВР...

83 % жителів Центральної України хочуть виборів до ВР уже цієї осені

-

- Advertisment -

Згідно із всеукраїнським опитуванням 77, 7 % українців вважають, що восени цього року потрібно провести позачергові вибори до Верховної Ради. Вибори у 2017 році підтримує 12 % українців, ще 10 % опитаних не визначилися із відповіддю. Опитування провела організація "Українське демократичне коло" із 26 червня по 2 липня 2014 року. Результати дослідження оприлюднив персональний сайт Миколи Томенка.

Необхідність проведення позачергових виборів до Верховної Ради восени цього року визнає більшість населення в усіх регіонах країни. Так, за вибори цієї осені висловилися 83,9 % опитаних у західному та центральному регіонах, 68 % – у південному і 58,4 % – у Східному.

За проведення позачергових парламентських виборів у 2017 році висловились 7,5% опитаних у західному регіоні, 10,8 % – в центральному, 18,8 % – в південному і 10,4 % – у східному.

Окрім того, показовим є ставлення громадян до системи парламентських виборів. Так, 63,7% опитаних вважають, що парламентські вибори треба проводити за відкритими партійними списками. За закритими партійними списками хочуть виборів 2,5 % громадян, за змішаною системою – 17,1 %.

– Якщо 77,7 % громадян – за вибори восени 2014 року, то народні депутати зобов’язані не обговорювати, а ухвалювати рішення про дострокові парламентські вибори, – коментує результати опитування нардеп родом із Черкащини Микола Томенко.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Квадроцикл, криптовалюта, автомобілі: що задекларували черкаські депутати від «ЄС»

Земельні ділянки, автомобілі, криптовалюта, квадроцикл, зарплати і доходи від бізнесу. Що задекларували  черкаські депутати із фракції “Європейська Солідарність“ у...

Депутат із Черкащини заявив, що тарифи на електроенергію зростуть: якою буде ціна

З 1 червня тарифи на електроенергію для населення, ймовірно, зростуть до 4,5-5 грн/кВт. Зараз в уряді активно обговорюють це...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x