НовиниЧеркаси8 і 9 травня у Черкасах вшанують учасників та...

8 і 9 травня у Черкасах вшанують учасників та жертв Другої світової війни

-

- Advertisment -

У День пам’яті і примирення та 76-у річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні жителі Черкас вшановуватимуть учасників та жертв Другої світової війни.

Через карантинні обмеження масових урочистостей не планується, проте тематичні заходи відбудуться у різних локаціях міста, інформує пресслужба міськради.

Традиційно 8 травня у день Пам’яті та примирення на пагорбі Слави з 22:40 по 23:01 відбудеться акція «Перша хвилина миру».

9 травня о 10:00 на площі Слави відбудеться покладання квітів до пам’ятного знаку борцям за волю України та меморіального комплексу на Пагорбі Слави.

Біля обласного краєзнавчого музею з 10:00 до 13:00 у цей день буде організована низка тематичних локацій – це і різноманітні виставки художніх робіт, присвячених військовій тематиці, музейних експонатів тих часів, фотозони та майстер-класи. Також біля музею буде розміщений так званий «відкритий мікрофон», де черкасці зможуть поділитись своїми історіями, спогадами та думками про війну.

9 травня о 16.00 на Центральному стадіоні міста відбудеться Чемпіонат України з футболу серед команд ліги АТО на Кубок захисників України «Черкаські козаки АТО» – «Прикордонник» ДПСУ м.Київ.

Черкасців закликають дотримуватись усіх карантинних обмежень: маскового режиму, пам’ятати про безпечну дистанцію та не наражати один одного на небезпеку.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на час проведення поминального дня, 9 травня, в Черкасах організують додатковий транспорт.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині горів автомобіль

Вчора, 18 квітня, поблизу села Кобринова Гребля на Звенигородщині виникла пожежа автомобіля "Нива". Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС...

Черкаські патрульні зупинили водія “під кайфом”, у якого не було права кермування 

У Черкасах патрульні виявили водія автомобіля з ознаками наркотичного сп'яніння та без прав кермування. Повідомляє патрульна поліція Черкаської області. Патрулюючи...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x