додому Новини Кримінал 7 тисяч доларів за фіктивний діагноз: на Черкащині затримали адвоката

7 тисяч доларів за фіктивний діагноз: на Черкащині затримали адвоката

0

На Черкащині правоохоронці затримали адвоката, його підозрюють у вимаганні грошей за встановлення фіктивного діагнозу отримання “хворим” групи інвалідності. Повідомляє Поліція Черкащини.

Юрист, завдяки своїм “зв’язкам”, за грошову винагороду ніби-то обіцяв допомогти громадянину встановити його матері групу інвалідності. Таким чином, призовник мав змогу безперешкодно покинути межі країни.

Викрили правопорушника слідчі слідчого управління ГУНП в Черкаській області спільно зі співробітниками Черкаського управління департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції. Фігуранта затримали після передачі коштів у розмірі 7 тис. доларів США.

Адвокату, під процесуальним керівництвом Черкаської обласної прокуратури, повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 369-2 КК України. Йому загрожує від трьох до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна.

У суді правопорушнику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави у розмірі 181 600 гривень. Досудове розслідування триває.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version