НовиниЧеркащина57 тисяч гривень може виграти уболівальник "Мавп" на матчі-відкритті...

57 тисяч гривень може виграти уболівальник "Мавп" на матчі-відкритті Суперліги в Черкасах (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

11-го жовтня у Черкасах відбудеться відкриття баскетбольного сезону. У межах першого домашнього матчу Суперліги Парі-Матч команда Максима Міхельсона прийме харківський "Політехнік", а вже 13-го жовтня у гості приїде "Дніпро". Про це повідомляє прес-служба "Черкаських Мавп".

У межах стартового домашнього матчу на уболівальників чекає масштабна шоу-програма та чимало сюрпризів. Один із них – конкурс від Федерації баскетболу України та її партнерів на влучний кидок із центру майданчика.

Задля того, аби забрати грошову винагороду, уболівальнику потрібно придбати квиток на домашній матч, стати одним із володарів п’яти квитків, які витягнуть із лото трону, та влучити з центру майданчика.

У минулому сезоні джекпот зріс до нечуваних 54 тисяч гривень. Кілька разів уболівальники були дуже близькими до того, аби зірвати кругленьку суму, але на заваді ставали лічені міліметри та дужка кільця. Показовими є два кидки поспіль на 51 тисячу.

Цього сезону ФБУ, спільно з титульним спонсором чемпіонату України – компанією Парі-Матч, продовжують цей конкур і очікувано збільшують джекпот для черкаських уболівальників. Минулого сезону на матчах української Суперліги уболівальники тричі реалізовували "щасливий кидок", два рази це було на іграх "Будівельника" і одного разу – "Запоріжжя". Найбільший джекпот, який був виграний минулого сезону на матчах, склав 60 тисяч гривень.

У минулому сезоні черкаський уболівальник уже вигравав джекпот (35 тис.), але було це на київському матчі "Будівельника" та "Мавп".

Зазначимо, участь у конкурсі "щасливий кидок" не можуть брати професійні гравці.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" одні з перших розпочнуть боротьбу в Суперлізі.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Танцювали, співали і дарували квіти: у Черкасах гімназистки долучилися до спільноти панянок (ВІДЕО)

Уже 10 років у черкаській гімназії № 9 практикується роздільне навчання початкової школи. У дівочих класах - панянки, у...

Черкащанка отримала посвідчення майстра спорту України 

Боксерці з Черкас Вікторії Боярченко вручили посвідчення майстра спорту України. Про це повідомили у пресслужбі Черкаської міської ради. Вікторія Боярченко...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x