НовиниЧеркащина56 мільйонів на прибирання: за підтримки мера у Черкасах...

56 мільйонів на прибирання: за підтримки мера у Черкасах провели скандальний тендер

-

- Advertisment -

Ігноруючи вимоги депутатів та звернення СБУ, міський голова Черкас Анатолій Бондаренко ініціював проведення сумнівного тендеру. Згідно з даними реєстру закупівель, прибирати зелені зони Черкас у 2018 році за 56 млн 88 тис. грн буде ТОВ "Свій лад". Про це сайту vikka.ua повідомив секретар Черкаської міської ради Олександр Радуцький.

Він зазначив, що за обома фірмами, котрі взяли участь у торгах, стоїть одна людина – черкаський підприємець Андрій Бортник.

"Він заявляв на одній з комісій міськради, що є представником ТОВ "Свій лад". Також він є представником ФОП "Лисенко Олена Миколаївна", – розповів посадовець. 

За його словами, на час проведення торгів тендерний комітет Черкаської міської ради майже не функціонував, а депутати просили зняти цей тендер на двох сесіях міської ради.

"До мене, як до секретаря міської ради, та до Анатолія Бондаренка, як до мера міста, зверталися з СБУ та поліції щодо невідповідності цього тендеру умовам проведення торгів. До того ж умови тендеру прописані під одного учасника. Міський голова закрив на це очі, хоча згідно з Законом він є розпорядником бюджетних коштів. Все одно Анатолій Бондаренко дав доручення провести тендер", – пояснив секретар міськради.

Також посадовець підкреслив, що через прописані у тендері умови КП "ЧЕЛУАШ" не змогло взяти участь у тендері, при тому, що торік у це комунальне підприємство було вкладено 20 млн грн на придбання нової техніки.

Як повідомляв сайт vikka.ua, за скандальний тендер з прибирання вулиць Черкас взялася поліція.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами. До простору «Затишно space» черкащанки могли прийти разом зі своїми...

Поліція повідомила деталі смертельної ДТП на Уманщині

Автопригода сталася біля села Паланка Уманського району. Зіткнулися автомобілі ВАЗ та Fiat, внаслідок чого є загибла і постраждалий. За...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x