НовиниЧеркащина50 років почуттів: фотограф із Черкас створив зворушливий проект...

50 років почуттів: фотограф із Черкас створив зворушливий проект про любов у поважному віці (ФОТО)

-

- Advertisment -

Черкаський фотограф Андрій Шепель зробив професійну фотосесію подружньої пари пенсіонерів, які прожили в шлюбі 50 років. Про це пише "Український контент".

Ця пара із Миколаєва – одна з тих, кому вдалося не просто залишатися поруч багато років, але й зберегти теплоту почуттів. Саме тому ця родина потрапила в поле зору фотографа з Черкас Андрія Шепеля.

"Ідея фотопроекту виникла спонтанно. Певний час тому купив собі новий об’єктив і вирішив зробити кілька знімків своїх дідуся та бабусі, що так само усе життя прожили разом. Це були дуже теплі та зворушливі фото. Коли ж бабусі не стало, зрозумів, як важливо, що залишились ці світлини. Фотографії про їх родину, про їх почуття", – розповів Андрій.

Згодом фотограф розпочав пошуки пар, що прожили спільно 35 років та більше, по всій Україні.

Він запевнив, що працювати з людьми цього покоління непросто. Вони не звикли фотографуватися. У їх фотоальбомах зазвичай кілька світлин з весілля, кілька – з роботи, два-три сімейні портрети, поки діти були маленькими. Для них непросто відважитися на повноцінну фотосесію та ще й таку, де необхідно привідкрити власні почуття.

Фотопроект було задумано, щоб показати красу тривалих стосунків. З кожним подружжям окрім фото, записую коротке інтерв’ю. Мені здається, що нині, коли рівень розлучень украй високий, українцям просто необхідно побачити приклад таких пар, – переконаний фотограф.

"Відбір пар до участі у фотопроекті лишається відкритим. Тож, якщо ваші родичі прожили спільно 50 років та більше і досі залишаються щасливою парою, маєте шанс подарувати їм дещо дійно цінне. Зголоситися можна, написавши на пошту: andrew.white.ph@gmail.com, або ж у приватні повідомлення автору у соцмережах", − повідомив Андрій.

Як повідомляв сайт vikka.ua, рятувальники з Черкас взяли участь у фотосесії для календаря на 2018 рік.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Повітря у Черкасах забруднене формальдегідом, діоксидом азоту, аміаком

У Черкасах щоденно досліджують якість атмосферного повітря. Про результати роботи відповідної лабораторії пишуть на сторінці Черкаського обласного гідрометцентру. Проби...

У Черкасах прокуратура захистила ще один історичний будинок (ФОТО)

Прокурори Черкаської обласної прокуратури захистили в суді ще один історичний будинок, який розташований по бульвару Шевченка в центральній частині...

Цікаве:

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...

Як розвиток військових технологій в Україні допоможе перемогти агресора

Сергій Токарєв розповів, чому потрібно швидко розвивати Military Tech...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x