НовиниЧеркащина50 мільйонів на ОСББ: Радуцький "витиснув" із черкаського мера...

50 мільйонів на ОСББ: Радуцький "витиснув" із черкаського мера коштовну обіцянку

-

- Advertisment -

ОСББ не повинні ходити із протягнутою рукою до міських владців. А ті мають по-людськи закладати кошти на початок бюджетного року.

Про це на ІV Форумі розвитку ОСББ заявив черкаський депутат Олександр Радуцький. І вже взяв із мера Черкас обіцянку про виділення 50 мільйонів на розвиток об'єднань на прийдешній рік, повідомив кореспондент сайту vikka.ua.

Обранець нагадав: щороку при прийманні міського бюджету і внесенні змін у нього відбувається колотнеча з фінансуванням черкаських ОСББ.

"Єдиний вихід з цієї ситуації я бачу в тому, щоб по-людськи закласти на початок бюджетного року гроші на ОСББ. І таку суму, щоб ви не ходили з протягнутою рукою і не просили", – впевнений Радуцький.

Депутат наголошує: об'єднання співвласників багатоквартирних будинків потягом останнього року існують не всупереч і не завдяки міській владі, а тільки тому що в Черкасах з’явився управитель-монополіст, через тарифи якого люди почали активніше створювати ОСББ.

Каже, з колегами вже порахував, що на ту кількість об'єднань, які нині існують в Черкасах, на рік необхідно 50 мільйонів гривень. Ті мають повністю покрити потреби ОСББ.

"Отут стоять депутати, у яких є майже 50 % депутатського корпусу, – зазначив Олександр Радуцький, вказуючи на "вільнодемократівця" Олександра Згіблова. – Не вистачає мера, його депутатів і їхньої чіткої позиції. А ми вже цю пропозицію підтримаємо. Але коли вам казатиме Анатолій Васильович, що зробить так, як депутати зроблять, то нагадуйте йому, що є 42 стаття Закону України про місцеве самоврядування. Згідно з нею, саме міський голова є безпосереднім розпорядником коштів з міського бюджету".

Учасники Форуму – голови черкаських ОСББ – відреагували на такі слова обранця оплесками. Відтак взяли з мера обіцянку не лише всіляко сприяти створенню й розвитку об'єднань, а й винести питання виділення 50 мільйонів гривень для них при формуванні бюджету на 2020 рік.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаський мер підписав "вигідний" договір із "Новою якістю".

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

ПАТ «Черкасиобленерго»: енергетики розпочали ремонтний період обладнання відкритих розподільних пристроїв

Пресслужба ПАТ «Черкасиобленерго» повідомляє про технічне обслуговування та ремонти енергообладнання протягом року з метою якісного та безаварійного розподілу електричної енергії...

У Черкасах кухарям дитячих садочків збільшать зарплату

Сьогодні депутати Черкаської міської ради ухвалили рішення про надбавку до заробітної плати для кухарів дошкільних закладів. Про це повідомляє...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x