НовиниПолітика45 будинків Південно-Західного району вже готові сплачувати за тепло...

45 будинків Південно-Західного району вже готові сплачувати за тепло на 30% менше*

-

- Advertisment -

Міська влада викачує гроші з містян, а ПАРТІЯ ВІЛЬНИХ ДЕМОКРАТІВ пропонує готове рішення, як платити менше за тепло на 30%.

ПАРТІЯ ВІЛЬНИХ ДЕМОКРАТІВ уже кілька місяців веде роботу зі зменшення тарифу на опалення для майже двохсот будинків двох мікрорайонів міста – Південно-Західного та Припортового. Для цього необхідно змінити постачальника послуги із «Черкаситеплокомуненерго» на Черкаську ТЕЦ, в якої вартість тепла на 25-30% нижче, оскільки підприємство має можливість працювати на вугіллі, що дешевше за газ. Відтак мешканці зможуть заощадити чималі суми коштів. За 6 місяців опалювального сезону їм вдасться зекономити 2 місяці безкоштовної послуги завдяки різниці в тарифі.

Лідер партії, депутат міської ради Олександр ЗГІБЛОВ звертався до теплопостачальних підприємств, до міськвиконкому, щоб вони прийняли таке політичне рішення – перевести будинки двох мікрорайонів на іншого постачальника тепла. Адже, враховуючи технологічні нюанси, зручніше й правильніше переводити цілий мікрорайон або великими групами будинки, а не по одному. Проте міська влада проігнорувала такі звернення, рішення прийнято не було. Про це Вільні Демократи спілкувалися з громадою у дворах на Сумгаїтській, 65 та 67.

«Міська влада спільно з «Черкаситеплокомуненерго» придумали схему, як викачувати гроші з містян. Не турбуються про жителів міста. І навіть не розглядають варіант, що можна виконати нескладні дії, щоб споживачі отримували таку саму послугу, але платили на 30% менше. Такого рішення виконком не прийняв. Ми не можемо просто за цим спостерігати. Почали діяти іншим шляхом. Тепер пропонуємо жителям цих будинків зібрати підписи власників, самостійно обрати іншого постачальника і перейти на споживання тепла від ТЕЦ», – наголосив Олександр ЗГІБЛОВ.

ПАРТІЯ ВІЛЬНИХ ДЕМОКРАТІВ приходить до містян з готовим рішенням, як змінити постачальника і зменшити тариф на опалення, роз’яснює методично, як це зробити. 45 будинків уже погодилися, решта також готують відповідні протоколи мешканців.

На сьогодні потужності ТЕЦ використовуються не на повну. Якщо розшириться кількість будинків для обслуговування, то тариф може знизитися ще на 3-5%.

«Знаємо, як це зробити, як допомогти нашим жителям. Разом доведемо цю ситуацію до позитивного завершення», – відзначив Олександр ЗГІБЛОВ.

*Політична агітація

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x