додому Новини Освіта 39 садочків на Черкащині запрацюють у травні

39 садочків на Черкащині запрацюють у травні

0

Інформацію про дитячі садочки, які працюють у Черкаській області, опублікував Ігор Табурець, керівник Черкаської ОВА.

Очільник адміністрації наголошує, що про повноцінну роботу закладів дошкільної освіти зараз не йдеться через безпекову ситуацію.

«Відновити повноцінну роботу таких закладів по області на сьогодні не дозволяє безпекова ситуація. У більшості немає навіть укриттів. А безпека дітей – понад усе! Водночас спільно з районними військовими адміністраціями, керівництвом громад і освітянами ми постійно напрацьовуємо оптимальні варіанти вирішення цієї проблеми» – пише Ігор Табурець.

За даними керівника області:

  • 83 садочки по області працюють дистанційно (зворотний зв’язок із батьками вихованців для отримання інформаційно-освітніх і психолого-педагогічних послуг);
  • 13 садочків уже працюють очно (короткотривале перебування, звичайний режим роботи);
  • 39 садочків запрацюють очно у травні (формат чергових груп, без денного сну). Серед міст – Черкаси, Золотоноша, Сміла, Умань, Ватутіне та ін.

Із міркувань безпеки не повідомляємо, про які саме садочки йдеться. Уточнюйте все в завідувачів і вихователів ваших закладів. У пріоритеті для формування чергових груп – діти, чиї батьки працюють на об’єктах критичної інфраструктури.

Як повідомляла раніше vikka.ua,  у Черкасах запрацюють садочки лише для окремих дітей

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version