НовиниГроші300 трупів: пранкер із Черкас жорстоко розіграв росіян і...

300 трупів: пранкер із Черкас жорстоко розіграв росіян і чиновників Кемерово (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Після трагічних подій в кемеровському торговому центрі "Зимова вишня" телефонний пранкер Євген Вольнов із Черкас зробив ряд цинічних розіграшів, які оприлюднив на своєму Youtube-каналі, пише Inforesist.

Спочатку він зателефонував у морги Кемерово, представився співробітником МНС і заявив, що після пожежі в ТЦ треба десь розмістити понад 300 трупів. Дізнавшись, що в одному з них вільних місць всього 70 – максимум 100, став обурюватися і запропонував їх "хоч один на одного покласти, або в коридорі", а потім вимагав прибрати з території всі ЗМІ. В іншому морзі він зумів "поселити" ще близько 10-12 тіл з тих же "понад 300". Співробітники моргів були шоковані такою інформацією, оскільки перед цим їм офіційно повідомили про 64 загиблих.

Але Вольнову цього виявилося замало і він, примірявши на себе роль співробітника адміністрації російського президента, "за особистим розпорядженням Путіна" відправив співробітників однієї з клінінгових компаній прибрати "сміття" – квіти, свічки та іграшки, які росіяни принесли до місця страшної загибелі відвідувачів "Зимової вишні".

Обурені громадяни і міліція намагалися перешкоджати такій нісенітниці, одного з виконавців навіть затримали, але другий все ж таки встиг зібрати два з половиною мішка квітів.

За виконання цього "завдання" виконавці захотіли 2000 рублів. Тільки після заяви "співробітника адміністрації" про те, що грошей не буде, поки всі квіти не приберуть, співробітниця компанії заявила, що це неможливо, "тому що їх весь час несуть".

Очевидно, що чутки про сотні загиблих почали поширювати співробітники моргів уже після дзвінка пранкера. У мережі стали з'являтися ролики про сотні загиблих. А також на мітингу про це заявив чоловік, який представився лікарем.

Зазначимо, Євген Вольнов (справжнє ім'я – Микита Кувіка) – уродженець Донецька, фахівець у сфері ІТ, жив у Черкасах, переїхав до Києва. В інтерв'ю ЗМІ він розповідав, що розіграшами вакцинує свою аудиторію від можливості бути затроленим.

Проти Микити Кувікова слідчий комітет РФ порушив кримінальну справу. За даними слідства, він поширював недостовірну інформацію про кількість загиблих під час пожежі в Кемерові. Цим він "вводив в оману родичів загиблих і постраждалих, таким чином намагаючись дестабілізувати ситуацію". Справа розслідується за статтею 282 КК РФ ("збудження ненависті або ворожнечі"), повідомляє Ua.news.

Як повідомляв сайт vikka.ua, російські наркобарони вербують черкащан на роботу кур’єрами.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x