Новини300 тисяч з міського бюджету витратили на утеплення будинків...

300 тисяч з міського бюджету витратили на утеплення будинків ОСББ (ФОТО)

-

- Advertisment -

Понад 700 тисяч гривень виділили будинкам ОСББ, як співфінансування з міського бюджету. Про це повідомляють у прес-службі Черкаської міської ради.

300 тисяч гривень скерували на утеплення фасадів. Так, ОСББ Гоголя, 221 утеплилося за 120 тис. грн.  бюджетних коштів (стільки ж вони виклали з власних надходжень), ОСББ за адресою Різдвяна, 115 – 67 тисяч гривень, ОСББ по вул. Смірнова, 5 – 41, вул. Перемоги, 30 – 72.

Джерело: Черкаська міська рада

– Цю програму ми  запровадили кілька років тому. Завдяки співфінансуванню у будинках, де люди утворили ОСББ, проводяться капітальні ремонти. Ремонтують ліфти, під’їзди, покрівлі. Зараз жителі найчастіше використовують допомогу від міської влади для впровадження енергоощадних технологій: утеплення фасадів, встановлення лічильників і індивідуальних теплових пунктів, заміни мереж у підвалах. Ми вже маємо в Черкасах кілька будинків, які повністю утеплилися, і завдяки цьому отримали можливість заощаджувати на комунальних послугах, – говорить міський голова Черкас Сергій Одарич.

Джерело: Черкаська міська рада

Правом отримати допомогу від міської влади цього року вже скористалися 20 об’єднань співвласників. Співфінансування відбувається на умовах 50 на 50 %. Загалом, на підтримку ОСББ цього року у міському бюджеті передбачено 1 млн 200 тис грн.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині рятувальники витягли з води автомобіль: в салоні було тіло жінки

15 червня до Служби порятунку від місцевих жителів надійшло повідомлення, що на території однієї з баз відпочинку села Коробівка...

Поліція затримала на Черкащині водія, який збив велосипедиста і втік з місця ДТП

Дорожньо-транспортна пригода сталася вночі 14 червня біля села Степанецьке на автодорозі «Миронівка-Канів». Про це повідомляє пресслужба поліції Черкаської області. Як...

Цікаве:

Черкаські мистецькі школи оголошують набір учнів: як туди потрапити?

Мистецькі школи Черкас запрошують на навчання дітей віком від...

Ювелірні вироби як інвестиція: що потрібно знати

Економічна ситуація у світі не характеризується стабільністю, тому виникає...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x