НовиниСпорт28 очок Райта не врятували «Черкаських Мавп» від поразки...

28 очок Райта не врятували «Черкаських Мавп» від поразки у грі з «Будівельником» (Фото, відео)

-

- Advertisment -

«Черкаські Мавпи» стартували у баблі в Києві з поразки. У першому матчі підопічні Максима Міхельсона на рівних грали із «Будівельником», але поступилися у прикрій кінцівці – 80:88.

Про це інформує пресслужба БК.

Команди з перших хвилин не витрачали часу на розвідку, а почали раз-по-раз набирати очки. «Будівельник» одразу вийшов вперед і лідирував протягом усієї чверті. «Мавпи» ж не відпускали суперника в рахунку. У черкасців почергово очки здобували Скапінцев, Джонс і Конєв. Ближче до кінця чверті кияни за рахунок якісних індивідуальних дій Реджі Джонсона та Стівена Буртта відірвалися на відстань 10-ти очок – 28:18.

На фоні цього успіху «Будівельник» продовжував набирати хід у другій чверті. Особливо це стосується Буртта, котрий фактично без промахів реалізовував кидки і за дві чверті набрав 17 очок. В певний момент перевага киян сягала 19-ти очок, але черкасці зусиллями Конєва і Райта місцями скорочували різницю, але не радикально. Так, під знаком «Будівельника» команди пішли на велику перерву – 51:33.

На старті третьої чверті «Мавпи», зусиллями Діона Райта зуміли здійснити мініривок і скоротили відставання до 14-ти очок. Кілька вдалих атак від Діона завели черкаську команду, яка почала високо пресингувати суперника і продовжила скорочувати відставання. Так, спочатку «Мавпи» наблизилися до суперника спочатку на 8, а потім і на 6 очок.

На заключний період команди вийшли за рахунку 67:61. Суттєво у гру увімкнувся Кемерон Джонс. У середині періоду американський захисник здобув 5 очок поспіль і скоротив відставання до однієї атаки – 70:68. «Будівельник» на це відповів своїм ривком і повернув собі 10-очковий гандикап. Далі черкасці знову підтягнулися в рахунку, але буквально кілька помилок в останній хвилині поставили хрест на сподіваннях команди. «Будівельник» втримав перемогу – 88:80.

Як повідомляв сайт vikka.ua, «Черкаські Мавпи» підсилили свій склад новим захисником.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

«HR-вулик» зібрав у Черкасах власників бізнесу, директорів підприємств та фахівців з роботи з персоналом (ВІДЕО)

Нові виклики перед роботодавцями. «HR-вулик» зібрав у Черкасах власників бізнесу, директорів підприємств та фахівців з роботи з персоналом. Повідомляє...

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x