додому Новини Черкащина 256 ліфтів відремонтують цього року у Черкасах

256 ліфтів відремонтують цього року у Черкасах

0

Виконавчий комітет Черкаської міської ради вніс зміни до Переліку об’єктів для капітального ремонту житлових будинків, що перебувають на балансі комунальних підприємств. Відповідно до Переліку, виконають ремонт 16 ліфтів у 9 житлових будинках, термін експлуатації яких закінчується у серпні цього року. Про це інформують на сайті Черкаської міської ради.

Водночас у департаменті житлово-комунального комплексу ЧМР повідомили, що загалом у Черкасах до кінця року заплановано виконати ремонт 256 ліфтів, орієнтовна вартість яких складає понад 6,4 мільйона гривень.

На сьогодні виконано роботи з капітального ремонту 59 ліфтів (на суму більше півтора мільйона гривень). Також нині виконуються роботи на 54 ліфтах у 45 житлових будинках. Ще на 4 ліфта в 2-х житлових будинках укладено договори на виготовлення проектно-кошторисної документації.

Перелік об’єктів для капітального ремонту житлових будинків, що перебувають на балансі комунальних підприємств (капітальний ремонт ліфтів) на 2017 рік можна переглянути на сайті міськради за посиланням.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах відремонтують кілька міських доріг.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version