додому Новини Черкащина 2,4 млн грн на піар Бондаренка та 200 млн грн на утримання...

2,4 млн грн на піар Бондаренка та 200 млн грн на утримання чиновників: як у Черкасах "пиляють" бюджет

0

У Черкасах депутати міської ради при розгляді проекту бюджету виявили чимало шокуючих цифр. Так, лише один департамент організаційного забезпечення міськради виписав "на потреби" колосальні кошти міста – сотні мільйонів гривень. Про це у Facebook пише журналіст Сергій Кузляєв.

"Деякі нотатки. Департамент оргзабезпечення: подарунки від мера – 400 тис. грн; рамки для нагородження – 111 тис. грн, грамоти – 104 тис. грн; піар міського голови – 2,4 млн грн (при тому, що депутати ліквідували на минулому засіданні комунальне підприємство "МІА Черкаси"); утримання чиновників (зарплати, премії, комунальні) – 200 млн грн. І це лише один департамент! Попереду ще ЖКК, освіта, медицина", – зазначає журналіст.

Він також нагадав, що минулого тижня на сесію міської ради приходили фірташівські профспілки і вимагали від депутатів негайного ухвалення бюджету, а сам мер Бондаренко дорікав депутатам, що вони не хочуть приймати бюджет, залишивши місто напризволяще, і все, що коїться в Черкасах – це довга кістлява рука 22-ох депутатів. Тепер, після вивчення головного фінансового документу, стає зрозуміло, чому міський голова так поспішав його ухвалювати.

Обурений бюджетними сумами і депутат міськради від "Свободи" Ярослав Нищик.

"111 тисяч гривень на рамки до грамот та 104 тисячі гривень на самі грамоти. Це за це мали голосувати депутати міської ради? І це одна програма департаменту оргзабезпечення", – пише він у Facebook.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах розпочали розгляд бюджету на 2018 рік.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version