Новини23 мільйони доларів інвестувала Чехія у виробництво побутової техніки...

23 мільйони доларів інвестувала Чехія у виробництво побутової техніки в Черкасах

-

- Advertisment -

Холдинг Saturn Home Аppliances (Чехія) 23 млн доларів інвестував у виробництво побутової техніки в Черкасах. Про це повідомив Президент компанії Олександр Громико. Про це з посиланням на Українські новини повідомляє БізнесЦензор.

"У нас є завод в Каневі, там випускаються пральні машинки, електрочайники, в березні запускаємо м’ясорубки, тепловентилятори, сушки для фруктів. Тобто це дрібна техніка. Також ми придбали великий машинобудівний завод в Черкасах. Там вже все готово, йде налагодження обладнання, тестування, а наприкінці березня у нас буде офіційний старт", – сказав Громико.

Він також додав, що на відкриття заводу має намір приїхати президент Петро Порошенко. За словами Громико, на новому заводі будуть вироблятися духові шафи і холодильники, які поки імпортуються з Китаю і Туреччини. Виробництво холодильників планують налагодити влітку 2017 року.

"Інвестиції в завод у Черкасах – це 23 млн доларів, буквально за два роки. Завод придбали в 2015 році. Громико також повідомив про те, що компанія постачає побутову техніку на ринки Угорщини, Румунії, Польщі та інших країн", – додав він.

Як повідомляв сайт vikka.ua, за кілька місяців у Черкасах відкриють унікальний завод

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський синоптик спрогнозував погоду на Великдень

Погода травня у місті Черкаси та області вже найближчими днями зміниться: стане більш прохолодною. Про це пише директор Черкаського...

Автівки, мільйонні статки, гроші за кордоном, подарунки: декларації черкаських депутатів від фракції «За Майбутнє»

Елітні автівки, подарунки від батьків, будинки, гаражі і причепи, гроші за кордоном, мільйонні доходи й заощадження задекларували за 2023...

Цікаве:

- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x