додому Новини Розваги 23 березня – День цуценят: підбірка зворушливих світлин, які покращать настрій

23 березня – День цуценят: підбірка зворушливих світлин, які покращать настрій

0

23 березня у світі відзначають День цуценяти. Вперше це свято  запропонувала експерт-кінолог із США Колін Пейдж, аби звернути увагу суспільства на те, скільки цуценят після того, як з ними пограли декілька днів, опиняються на вулиці.

З цього приводу редакція vikka.ua вирішила потішити читачів милими світлинами цуценят та цікавою інформацією, яка може розігнати сумніви щодо «поповнення» родини.

Учені стверджують, собаки можуть позитивно впливати на здоров’я і самопочуття людини. Проведений із цуценятами час допомагає впоратись зі стресами та в’ялістю. До того ж, собака в будинку – це чудовий стимул до занять спортом та рухливого способу життя.

Коли ви привезете песика додому, вам доведеться щоранку здійснювати прогулянку на свіжому повітрі, аби вигуляти тваринку; підтримувати гарну фізичну форму, щоб грати зі своїм вихованцем; стежити за своїм здоров’ям, тому що у випадку хвороби за цуценям нікому буде доглядати.

Щеня може стати турботливою і уважною нянею для дітей: догляне за ними, пограє або навпаки заспокоїть.

Разом із чотирилапою малечею ваше коло спілкування розшириться. З’являться ті, з ким необхідно буде обговорювати проблеми виховання і дресирування вихованця. А це й інші власники собак, також вже досвідчені собаківники, кінологи, ветеринари.

Собака завжди буде поруч, стане вашим вірним другом. Ще змалечку хвостаті вихованці швидко прив’язуються до господаря і зберігають вірність йому до кінця життя.

Щоб отримати надійного чотирилапого товариша, не обов’язково витрачати кошти. Багато люблячих, добрих песиків чекають на своїх майбутніх господарів у притулках. У Черкасах це міське товариство захисту тварин «Друг». Більше інформації за посиланням.

Ті, хто наразі не можуть узяти тварину до себе, допомагають фінансово.

Реквізити:

  • р/р UA053052990000026008011606959
  • отримувач БО ЧМТЗТ «Друг»
  • код ЄДРПОУ 35523628
  • Карта 5169360002450272 Рекункова Ю.А.
  • PayPal: help-animal.ck.ua@gmx.de
ЧМТЗТ «Друг»

Світлини з відкритих джерел

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах від зимового сну прокинулись ведмеді.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version