Новини19-річному черкащанину інкримінують жорстоке вбивство у столиці (ФОТО, ВІДЕО)

19-річному черкащанину інкримінують жорстоке вбивство у столиці (ФОТО, ВІДЕО)

-

- Advertisment -

19-річного уродженця Черкас підозрюють у жорстокому вбивстві в Києві. Як повідомили vikka.ua у прес-службі столичної міліції, у Дарницькому районі вбили 40-річного чоловіка. На тулубі потерпілого судово-медичний експерт нарахував 51 колото-різане поранення.

Тіло загиблого виявила мати – 60-річна жінка, яка й викликала правоохоронців. Вона розповіла представникам міліції, що з самого ранку телефонувала по мобільному телефону своєму синові. Втім слухавку ніхто не взяв, оскільки телефон був поза зоною досяжності. Батьки вирішили навідати сина за місцем його проживання. Відчинивши двері квартири запасним ключем, на підлозі в залі виявили тіло сина з численними колото-різаними пораненнями тулуба та шиї. Оглянувши оселю, родичі також помітили, що з помешкання зникли плазмовий телевізор "Самсунг" та мобільний телефон сина.

Опитавши сусідів, міліція з’ясувала, що напередодні потерпілий разом зі своїми колегами по роботі святкував день народження. Застілля супроводжувалося вживанням спиртних напоїв. Після цього разом з молодиком, який з чоловіком працював на будівництві, вони пішли до нього додому. А вже там, під час розпиття оковитої між ними виникла сварка. Що саме викликало таку агресію та жорстокість у молодого гостя, встановить слідство. Відомо лише, що підозрюваний схопив ніж і наніс нещасному близько півсотні ударів в різні частини тіла.

Підозрюваного встановили за добу. Уродженця Черкас, якого підозрюють у скоєнні злочину, вже затримали. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Триває слідство.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На великодньому ярмарку в черкаському виші зібрали майже 200 тисяч гривень на підтримку війська

Благодійний захід «Великодній ярмарок» на підтримку Збройних Сил України провів Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького. Великодній збір акумулював...

У центрі Черкас розмістили великодню інсталяцію (ВІДЕО)

У Черкасах у сквері "Юність" розмістили великодню інсталяцію. Тут встановили розмальовані дітьми писанки, великоднє дерево, прикрасили сквер дзвіночками та...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x