додому Новини Черкащина 18 мільйонів боргу: з'явилася ще одна версія вбивства черкаського депутата

18 мільйонів боргу: з'явилася ще одна версія вбивства черкаського депутата

0

У депутата Черкаської міської ради від фракції УКРОП Михайла Бінусова, розстріляного 28 вересня, було 18 млн грн боргу. Про це пише "Обозреватель" із посиланням на "Чесно".

Бінусов, згідно з декларацією, позичив 18 млн грн, проте сам забув про цей борг.

"Напевно, брав під бізнес, але мені здається, що у мене немає такого боргу. Я не можу вам так відповісти, мені потрібно бачити декларацію, а взагалі я не знаю і не пам'ятаю", – сказав депутат.

Відзначається, що Бінусов також вказав 706 кв. м нежитлових приміщень, але не задекларував у своїй житловій нерухомості.

"Я холостий хлопець, сьогодні живу в однієї панянки, завтра – в іншої, якщо вказувати всі ці адреси, то зміни в декларацію потрібно буде вносити три рази в рік", – сказав раніше депутат.

Водночас він заявив, що про жодні нежитлові приміщення не знає.

"Можете написати так: я не розумію про які 706,2 кв. м йде мова, от не розумію і все. У мене в цьому році вже було дві кримінальні справи з приводу неправильного заповнення декларації, тому раджу і вам звернутися в правоохоронні органи, нехай вони самі займаються моєї декларацією, з'ясовують все, що їм потрібно", – заявив Бінусов.

У декларації депутат залишив незаповненою графу про володіння транспортними засобами. Однак депутат був застрелений після того, як припаркував свій автомобіль Porsche Cayenne.

Як повідомляв сайт vikka.ua, правоборці озвучили ймовірні версії вбивства черкаського депутата.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version