додому Новини Черкащина 15-річний черкащанин потрапить у в’язницю через серійні крадіжки автівок

15-річний черкащанин потрапить у в’язницю через серійні крадіжки автівок

0

До шполянських правоохоронців надійшло повідомленням про те, що в одному із сіл району вночі скоєно незаконне заволодіння автомобілем "Мерседес". Цього ж дня автомобіль було виявлено на одній з вулиць міста Сміла з пошкодженими колесами. Про це інформує прес-служба ГУНП у Черкаській області.

Провівши ряд оперативних заходів, правоохоронці встановили особу викрадача. Ним виявився 15-річний житель Шполянського району. Його місцезнаходження встановили та затримали.

Слідчі, в присутності законних представників, оголосили юнакові підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 289 Кримінального кодексу України (Незаконне заволодіння транспортним засобом). Наразі йому оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

Разом з тим, в межах відритого кримінального провадження, правоохоронці встановили його причетність до скоєння семи подібних кримінальних правопорушень на території Черкаської області та ще одного на Кіровоградщині.

За вчинене йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна або без такої. Триває досудове розслідування.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах двоє чоловіків обкрадали машини містян.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version