Новини14-річний боксер із Черкащини став призером чемпіонату Європи

14-річний боксер із Черкащини став призером чемпіонату Європи

-

- Advertisment -

Боксер з Умані Валентин Івасюк, що вперше представляв Україну на чемпіонаті Європи з боксу серед юнаків, провернувся додому з "бронзою", пише "Вечірня Умань".

Юний спорсмен Валентин вже 2-роки марив чемпіонатом Європи. Постійні виснажливі тренування замість ігор і розваг, та ввперте бажання бути першим, дали результат: цьогоріч хлопець дебютував на чемпіонаті Європи з боксу і виборов ІІІ місце, поступившись росіянину.

– Я довго готувався до змагань, постійно прокручував у своїй голові той момент, як виходитиму на ринг і перемагатиму. Дуже хотілось для України вибороти перше місце, та "бронза", – це показник, який означає, що мені ще є над чим працювати і куди рости, – розповідає Валентин.

– Бокс в нашому місті зародився порівняно нещодавно, та і конкуренція в цьому популярному олімпійському виді спорту надзвичайно висока в Україні. Сам факт участі хлопців з райцентру в чемпіонаті Європи – це вже серйозне досягнення, – розповідає тренер Віктор Петриченко.

– Ми раді першій медалі на змаганнях такого рівня – це справді історична подія, адже ця нагорода має дуже велику ціну: 4 роки повсякденних тренувань, 11 двотижневих навчально-тренувальних зборів, близько 100 проведених боїв на любительському рингу, травми, скидання ваги, дисципліна в усьому – це загартовує хлопців, і я дуже сподіваюсь, що наступною сходинкою стане чемпіонат світу, – додає Віктор Петриченко.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаські баскетболісти допомогли збірній здобути "срібло" чемпіонату Європи.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Танцювали, співали і дарували квіти: у Черкасах гімназистки долучилися до спільноти панянок (ВІДЕО)

Уже 10 років у черкаській гімназії № 9 практикується роздільне навчання початкової школи. У дівочих класах - панянки, у...

Черкащанка отримала посвідчення майстра спорту України 

Боксерці з Черкас Вікторії Боярченко вручили посвідчення майстра спорту України. Про це повідомили у пресслужбі Черкаської міської ради. Вікторія Боярченко...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x