НовиниЧеркащина14 лютого мав повернутись додому: що відомо про загиблого...

14 лютого мав повернутись додому: що відомо про загиблого фронтовика з Черкащини

-

- Advertisment -

24-річного військового Назарія Поліщука поховали 9 лютого у рідному селі Вотилівка, що на Лисянщині. У суботу, 6 лютого, разом зі своїм товаришем черкащанин підірвався на невідомому вибуховому пристрої. Трагедія трапилась у районі Новомихайлівки на Донбасі.

Що відомо про життя молодого земляка, який кілька років провів на фронті, – інформує OBOZREVATEL.

Прощання з Назарієм. Джерело: Facebook

Назарій Поліщук загинув незадовго до повернення додому. 14 лютого у нього закінчувався контракт. Батьки вже чекали його, готувалися до приїзду.

«Назарій на контракт пішов у 2017 році, сам. Школу закінчив за три роки до цього. Потім трохи навчався і працював. У сусідньому селі в нього була дівчина, у них народилася донька, їй уже 6 років. Але якось у них не склалося, вони розійшлися, зараз його колишня дружина заміжня. Але на похорон у вівторок, 9 лютого, вони приїхала, – розповідають у сільраді. – У Назарія дуже проста сім’я, мама більше вдома, а батько працює на тракторі. Родина багатодітна. У нього ще є старша сестра і три молодших брати».

Останнім часом у Назарія були стосунки з дівчиною із Донецької області на ім’я Вікторія. Вони навіть створили окрему сторінку в соцмережі. Після загибелі Назарія Вікторія написала на своїй сторінці: «Ми тебе ніколи не забудемо».

Facebook Назарія Поліщука

«Сім’я дуже побожна, всі ходять до церкви, Назарій теж ходив. А в школі він був спортсменом. Найкраще грав у футбол, волейбол, баскетбол. Можна сказати, рівних йому не було. Дуже товариський, у нього багато друзів, його всі знали. Зараз майже всі в селі хвилюються через його загибель, батьків дуже шкода»,  – каже один із місцевих жителів, який знав Назарія в школі.

Facebook Назарія Поліщука

Раніше сайт vikka.ua повідомляв про загибель Назарія Поліщука.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x