додому Новини Безпека 13 пожеж на території Черкаської області сталися через спалювачів трави

13 пожеж на території Черкаської області сталися через спалювачів трави

0

За вихідні дні у Черкаській області ліквідували 13 пожеж сухостою. Причина загорань – необережне поводження з вогнем. Пожежники закликають черкащан не додавати їм роботи. Інформують на сторінці Управління ДСНС у Черкаській області.

Минулої доби, 20 березня у кожному районі області рятувальники ліквідовували пожежі на відкритих територіях. Загальна площа, охоплена вогнем, склала понад 25 гектарів. Зокрема, у Звенигородському та Черкаському районах пожежі сухої рослинності розповсюдились на надвірні споруди, завдавши значних збитків господарям.

Так, у селі Олянине Черкаського району пожежа сухостою охопила площу у 10 гектарів. Силами пожежних ДСНС та місцевих пожежних команд загорання, причиною яких стало необережне поводження з вогнем — ліквідовано.

Всього за два вихідні дні в області загасили 13 пожеж на відкритій території.

«Наразі ворожими обстрілами і так наносяться значні збитки та шкода українській землі. Тож, люди схаменіться, пожалійте нашу рідну землю та припиніть спалювати суху траву та сміття. Не додавайте роботи рятувальникам, які і так працюють на межі можливості!» – звертаються у рятувальній службі.

Читайте також: Минулої доби на Уманщині знешкодили більш як 300 вибухонебезпечних предметів

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version