НовиниЧеркащина12 років для Сущенка: Верховний суд РФ підтвердив вирок

12 років для Сущенка: Верховний суд РФ підтвердив вирок

-

- Advertisment -

Верховний суд Росії визнав законним вердикт Московського міського суду про 12 років ув'язнення для журналіста Укрінформу Романа Сущенка. Відповідне рішення оголосив у вівторок суддя Верховного суду РФ, повідомляє кореспондент УНІАН в РФ, передає Укрінформ.

Таким чином, апеляцію захисників відхилено в повному обсязі. 

Сущенко наголосив, що не згоден з рішенням суду і продовжить боротьбу за своє звільнення, у тому числі подаватиме скаргу в Європейський суд з прав людини.

Зазначимо, власного кореспондента Укрінформу у Франції Романа Сущенка, порушуючи міжнародні правила, затримали 30 вересня 2016 року в Москві, куди він прибув з приватною поїздкою.

7 жовтня йому висунули обвинувачення у шпигунстві. У ФСБ Росії заявили, що Сущенко є співробітником Головного управління розвідки Міноборони України. У ГУР Міноборони це спростували.

Мосміськсуд 4 червня засудив Сущенка до 12 років колонії суворого режиму. Скарга на ухвалений вирок була подана 5 червня.

Довідково: Роман Сущенко народився в 1969 році в місті Черкаси, є громадянином України. Закінчив Київське військово-інженерне танкове училище та Інститут журналістики при Національному університеті імені тараса Шевченка. Журналістом державного інформаційного агентства "Укрінформ" став у 2002 році. У 2010 переїхав до Парижа в якості власного кореспондента "Укрінформу" у Франції. Одружений, має двох дітей.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаський суд зобов'язав Воротника спростувати фейкову інформацію про Радуцького.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Шкільні ліги на Черкащині: районний етап змагань перетнув екватор

На Черкащині розпочався третій тиждень районного етапу національного проекту «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч». Про це повідомляє пресслужба Черкаської ОВА. Змагання...

У Черкасах дітей та підлітків навчали дбати про своє ментальне здоров’я (ВІДЕО)

Стійкість молоді – сила нації. У Черкасах дітей та підлітків навчали дбати про своє ментальне здоров’я. Інформує ВІККА. Важливо підтримувати...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x