додому Новини Черкащина 100 тисяч доларів за життя: уманчанину потрібні кошти на нове серце

100 тисяч доларів за життя: уманчанину потрібні кошти на нове серце

0

"Благодійний фонд "Сучасне село та місто" звертається до черкащан за допомогою для Сергія Кононенка, повідомляє "Вечірня Умань".

Сергій Михайлович 1985 року народження, тяжко хворіє. У нього дилатаційна кардіоміопатія – важке захворювання, яке чоловікові діагностували в Національному інституті серцево-судинної хірургії імені М. М. Амосова.

У 2004 році Сергій вже переніс операцію по встановленню серцевого клапану, переніс інсульт, а поставлений діагноз потребує пересадки серця, якого в Україні не зроблять. Для операції у Білорусії, де можуть допомогти чоловіку, потрібно 100 тисяч доларів США. Таких коштів ні в Сергія, ні у його матері немає.

За словами друзів хворого, Сергій дуже щирий хлопець, гарний друг та душа компанії. Вони закликають небайдужих допомогти зібрати кошти для пересадки. Вже є багато успішних операцій, які провели за кордоном українським громадянам із пересадки серця. Ці люди успішно продовжують жити в Україні повноцінним життям, періодично обстежуючись та проходячи медикаментозну терапію.

Сума 100 тис доларів здається родині Сергія Кононенка надзвичайною, але з допомогою небайдужих хлопець зможе отримати нове серце.

Контакти мами: +38(096)818-48-57 – Катерина.

Збір відкритий на карту ПриватБанку мами: № 4149497800581847 – Сидорова Катерина Михайлівна.

Як повідомляв сайт vikka.ua, молодій черкащанці потрібна допомога небайдужих, щоб побороти онкозахворювання.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version