додому Новини Кримінал 10 на 10: у Смілі дві компанії влаштували бійку в кілька раундів

10 на 10: у Смілі дві компанії влаштували бійку в кілька раундів

0

У Смілі правоохоронці встановили осіб, причетних до масштабної бійки. Наразі відкрито кримінальне провадження.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Черкаській області.

Так, у Смілі на залізничному вокзалі компанія гучно слухала музику. До них підійшов п’яний чоловік та зробив зауваження. Після цього між ними виник конфлікт, що переріс у бійку. Деякі учасники отримали легкі тілесні ушкодження і всі вирішили перенести спаринг на інший час. Орієнтовно мало зібратися по 10 осіб від кожної зі сторін.

Про інцидент правоохоронці дізналися із соцмережі, оскільки потерпілі офіційної заяви не писали. Пост опублікував смілянин, який став свідком вже другого конфлікту за участі тих самих осіб. Він повідомив, що до гуртожитку увірвалися 10 осіб, потрощили вікна і розбили чоловіку носа.

Відтак правоохоронці встановили, що одна компанія чоловіків та жінок втекла з місця події, а інша – їх шукала. Розлючені «борці» приїхали за адресою проживання суперників та влаштували там погром, оскільки тих не було вдома.

Наразі всіх осіб, які брали участь у бійці, встановлено, з ними будуть проведені профілактичні заходи. За фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 296 (Хуліганство) та ст. 162 (Порушення недоторканності житла) Кримінального кодексу України. В ході слідства будуть встановлені причини конфлікту, мотиви учасників і дана оцінка діям кожного з них.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах затримали групу злодіїв, які побили та пограбували чоловіка.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version