НовиниЧеркасиШість голів, два пенальті: ЛНЗ вдома поступився Динамо

Шість голів, два пенальті: ЛНЗ вдома поступився Динамо

-

- Advertisment -

Перед матчем ЛНЗ – Динамо навряд чи хтось міг передбачити таку результативність з боку обох команд. Динамо поки тільки приходить до тями після невдалого старту в сезоні, а ЛНЗ і зовсім новачок Прем’єр-Ліги. Про матч розповідає сайт “Террікон”.

Веселощі почалися вже з 3-ї хвилини, коли Бражко завдав відмінного дальнього удару і вразив нижній кут воріт. Динамо відчуло кураж і взялося штурмувати ворота суперника. Особливо намагався проявити себе Самба Діалло, але з його ударами регулярно впорався Герман Пеньков. Бив повз ворота Ярмоленко, захисники ЛНЗ блокували удари суперника, словом, було гаряче. Але після екватора першого тайму черкаські футболісти й самі почали обиратися до штрафного майданчика суперника. Спочатку Пасіч пробив повз ворота, потім пробували бити Олійник і Наумець. Але або не вистачало точності, або добре працював Бущан.

Після перерви ЛНЗ продовжував діяти розкуто і це дало свої плоди. Одна з атак завершилася грою рукою у власному штрафному майдані у виконанні Караваєва і арбітр вказав на точку. Бойко чітко виконав вирок та зрівняв рахунок.

Динамо знову вийшло вперед на 72-й хвилині – це Ярмоленко класно спіймав м’яч на праву ногу, підпрацював під ліву та вклав м’яч у ворота. А за п’ять хвилин прорив Дубінчака лівим флангом Муравський зупинив тільки за допомогою фолу. Пенальті реалізував Буяльський.

Але ЛНЗ не здався і продовжував шукати свій шанс попереду. Вже компенсований час подачу Норенкова з лівого флангу вдало головою замкнув Прядун. Але останнє слово в матчі все ж таки залишилося за Динамо: це Беніто вийшов на рандеву з Пеньковим, але не пожадував, а віддав на відкритого Волошина, який вразив уже порожні ворота.

Динамо піднімається на четверту позицію у турнірній таблиці, набравши 12 очок.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
1 Коментар
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
ШАРА
ШАРА
7 місяців тому

КАКОЕ НАЗВАНИЕ КЛУБА “ЛИКЕРО НАЛИВНОЙ ЗАВОД ! ТАКАЯ И ИГРА…

Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

“Дорожники” Черкащини вигадали нову схему проведення тендерів на утримання доріг?

Мільйони гривень віддали без конкурсів після того, як у тендерах публікували спотворені документи. Служба автомобільних доріг у Черкаській області...

На автодорозі Черкаси-Сміла перекинувся легковик

На автодорозі Черкаси-Сміла сталася дорожньо-транспортна пригода, у результаті якої легковий автомобіль "ВАЗ-21099" злетів у кювет та перекинувся на бік....

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

1
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x