НовиниКонфузЧоловічий стриптиз в одному із закладів Черкас збурив мережу:...

Чоловічий стриптиз в одному із закладів Черкас збурив мережу: мер попросив ТЦК відреагувати

-

- Advertisment -

Військовий із Черкас Ян Антонюк виклав на своїй сторінці в мережі Фейсбук відео з одного із закладів харчування в Черкасах. На відео група молодих офіціантів у спідницях і специфічному одязі розважали жінок – відвідувачок ресторану.  «Я розумію відпочинок, працюючі заклади, бари, але це перебір у воюючій країні!», – написав військовий.

Це відео за кілька годин стало вірусним, його переглянуло понад 18 тис людей. В коментарях містяни обурювалися. Найбільше «дісталося» офіціантам чоловікам у спідницях.

На відео відреагував міський голова Черкас Бондаренко. За його словами, він особисто відвідав заклад, який розташований по бульвару Шевченка неподалік від Черкаської обласної прокуратури.

«Зараз там порядок не порушується на відміну від тих тусовочних вечірок, які були опубліковані на сторінці військового. Вказали власнику закладу, що треба прибирати сніг. На жаль, у нас тільки такий вплив. Не можна заборонити, щоб чоловіки в його закладі не ходили в спідницях, голі і так далі. Думаю військкомат відреагує. Думаю, треба цих чоловіків відправити на медичну комісію. Перевірити, як у них із станом здоров’я. Бо я бачу, що вони чудово виглядали на відео. Подивитися, чи вони не інваліди. І вирішити, що з ними робити», – зазначив міський голова.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
1 Коментар
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Степан
Степан
4 місяців тому

Так то в спідницях мужики, чи сучки, чи гомосіки?

Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Підприємці з Черкас, які постраждали від ракетного удару, почали отримувати компенсації

Розпочато виплати фінансової допомоги підприємцям, які постраждали внаслідок вибуху російської ракети. 41 підприємець вже отримав допомогу на загальну суму...

Які статки і доходи показали черкаські депутати від партії Зеленського

Земельні ділянки, TOYOTA CAMRY 2023, доходи й заощадження задекларували за 2023 рік міські депутати від фракції “Слуга Народу” у...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

1
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x