додому Новини Кримінал Чоловіку загрожує довічне за умисне вбивство на Черкащині

Чоловіку загрожує довічне за умисне вбивство на Черкащині

0

Чоловіку із Запорізької області загрожує довічне за умисне вбивство на території Черкаської області, і процес його судового розгляду наближається. Про це повідомляє пресслужба Черкаської обласної прокуратури.

За процесуальним керівництвом прокурорів, до суду направлено обвинувальний акт стосовно 64-річного чоловіка, якого звинувачують у вчиненні умисного вбивства згідно із частиною 2 статті 115 Кримінального кодексу України.

Слідство встановило, що ця особа, яка є внутрішньо переміщеною, вже мала судимість за аналогічний злочин, не розшукану і не погашену. Під час конфлікту з раніше незнайомою особою, місцевим жителем, він завдав потерпілому один удар гострим предметом в шию.

Від отриманих тілесних ушкоджень 37-річний потерпілий помер. Зловмисника, який намагався уникнути відповідальності, затримали відповідно до статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

У разі визнання його винним, чоловіку може загрожувати покарання від десяти до п’ятнадцяти років ув’язнення або навіть довічне позбавлення волі.

Читайте також:

У Черкасах судитимуть жінку, яка винна у загибелі 2-річної дитини

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version